Așa-mi vine câteodată… ceea ce vă doresc și vouă

Da, așa îmi vine câteodată să scriu despre cineva sau despre un blog sau despre un site fără să reușesc să îmi explic de ce. Doar pentru că așa simt în momentul ăla :) Și imediat după aia îmi pare rău că nu simt de mai multe ori așa. Pentru că lucrurile astea inexplicabile, care vin de undeva din interior sunt printre cele mai frumoase chestii care ți se pot întâmpla :)

Astăzi vreau să vă spun despre Nina. De fapt nu să vă spun, căci nu prea am ce spune multe despre ea, dat fiind faptul că nu prea ne cunoaștem și că cele câteva ocazii, puține, în care am povestit nu prea se pun la capitolul cunoscut pe cineva :) Dar, pentru că tot vorbim de feeling, simt io așa o fază ce e fată de comitet :) O urmăresc de multă vreme cum scrie. Și uneori stau minute bune pe câte o postare de a ei și de fiecare dată simt că are un suflet mare de tot. Iar asta pentru mine contează mult mai mult decât aș vrea să recunosc :)

Dar dincolo de bloggerița foarte bună care este Nina, puțini dintre voi știu că se ocupă și de o afacere. Iar sursele mele bine înfipte în meandrele concretului :D îmi spun că o face la modul extraordinar de serios și de profesionist. Ceea ce nu mă miră, simțeam că este genul :) Ce vreau să vă spun eu cu asta, și mă folosesc, dragă Nina, de tine ca material didactic :)), este că de multe ori ne oprim doar la paginile de blog pe care le scrie un blogger și nu mergem puțintel mai departe, să o sau să îl înțelegem cu adevărat. Căci dacă am face-o, am putea să vedem că există oportunități de colaborare care ar coafa ambele părți. Numa’ zic :)

4 comentarii la “Așa-mi vine câteodată… ceea ce vă doresc și vouă

 1. Anca-Blogonoveleanca Răspunde

  Ba io să ştii, chinezule, că am aprofundat dincolo de ecranul monitorului pe care îi citesc Ninei posturile pe blog, că pe Toane ne-am cunoscutără! Până-n curtea ei am ajuns, şi glasul i l-am auzit, şi copilele gemene i le-am văzut! Ba chiar mă bucur că o să fim şi vecine într-un interval delta T. Profesional, încă n-am abordat problema, dar mă gândesc la asta! :))

 2. chinezu Răspunde

  @Anca
  fain ce zici matale :))
  daca o abordezi si profesional sa ne zici daca e asa cum se zvoneste sau nu :))

 3. nina Răspunde

  Hei, voi discutati aici chestii trestii si credeti ca sunteti singuri?
  Multumec mult pentru vorbele frumoase!

 4. Anca-Blogonoveleanca Răspunde

  Da, uite ca te barfeam :) Chiar asa, tot barfa se numeste si cand e de bine? Hahaha!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: