Verdict HTC Sensation: civilul din mine l-ar cumpăra

Am avut câteva zile un HTC Sensation în teste. Mă rog, vorba vine în teste, căci mă gândesc că dacă ar fi avut glas, HTC-ul cu pricina ar fi zis, răsuflând ușurat, ”măh, chinezu, numai atât ai avut de prestat la mine?” :)) Căci, lucru bine știut deja, pe partea cu tehnicărelile sunt pastă. Dar, căci, vorba românului, în tot răul e un bine, faptul că nu pricep la procesoare și la carduri de memorie și la nu știu ce aplicații deștepte înseamnă că eu pot să îmi dau cu părerea ca un ”civil” care utilizează astfel de deviceuri, nu le disecă :D

Hai să încep cu concluzia de bază: HTC Sensation este un telefon pe care mi l-aș cumpăra. Răspunsul la întrebarea voastră firească ”de ce nu ți-l cumperi, atunci?” vine și mai firesc: eu nu îmi schimb lucrurile (includ aici și extensiile noastre tehnologice moderne gen telefon, lap top, ereader etc.) doar atunci când cele pe care le am deja în dotare mi se strică :D Din comoditate, cred. Sau din conservatorism. Nu știu și nici nu mă analizez prea tare pe partea asta :)

Hai să încerc să vă zic totuși câteva chestii care mi-au plăcut la HTC Sensation. În primul rând m-a surprins un pic bateria. Care, cel puțin acum cât e nou, ține foarte bine. Adică în regim mixt de dat nițel pe net (adică nu să stai într-un pe conexiune, că atunci nici bateria de mașină nu rezistă :D) și de vorbit la telefon, m-a ținut 3 zile bune. E drept că nu l-am forjat foarte tare, pentru că am avut în perioada cu pricina niște deplasări și nu am avut vreme de butonat masiv. Dar orișicât stă bine la capitolul ăsta.

Apoi mi-a plăcut că e intuitiv (am înțeles că așa se zice :D), adică te plimbi prin meniurile alea ale lui foarte lejer, toate vin natural și parcă acolo trebuiau să fie. Nu îți ia mai mult de 5 minute să te prinzi ce ai de făcut și unde sunt așezate toate butoanele și icoanele pe catre trebe să le folosești.

Iar ca design, da, aici stă foarte bine. Altfel spus, în termeni deloc tehnici, e un telefon foarte frumos :) Desigur, e chestiune de gusturi aici, cum e peste tot în viață. Dar mie chiar mi se pare foarte simpatic telefonul.

Evident că l-am sharuit serios în zilele în care l-am avut în teste :)) Adică l-am plimbat din mână în mână la modul masiv, căci, după cum lesne vă puteți imagina, multă lume a fost curioasă să vadă cum e. Și pot să vă raportez că păreri contra nu prea am avut și că opiniile mergeau de la ”,da, simpăticuț…” la ”pfoai, ce mișto e…”, ultima, firește, din partea deja celebrilor fani HTC :))

Și pentru că tot trebe să dau (să mai salvez cât de cât impresia atehnică pe care v-am făcut-o :D) ceva date tehnice, le aveți mai jos, cu precizarea că le postez doar pentru voi, căci eu le înțeleg mai aproximativ :))

– procesorul dual-core de 1,2 GHz
– camera foto de 8 megapixeli care filmeaza Full HD
– ecranul capacitiv de 4,3 inch.
– senzor GPS si harti tridimensionale gratuite de la Route 66

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Verdict HTC Sensation: civilul din mine l-ar cumpăra”

  1. Am achizitionat telefonul la 3 zile după ce a apărut pe piaţa din UK, sunt foarte mulţumit de el. N-am avut nici o problemă, doar că bateria nu mă ţine mai mult de o zi, specific că-l butonez non-stop.

  2. E foarte fain telefonul ăsta. Arată bine, se mișcă frumos (după câte am văzut pe youtube) și ține bateria, ceea ce la iPhone de exemplu nu se prea întâmplă. Totuși, ,,eu nu îmi schimb lucrurile (includ aici și extensiile noastre tehnologice moderne gen telefon, lap top, ereader etc.) doar atunci când cele pe care le am deja în dotare mi se strică :D Din comoditate, cred. Sau din conservatorism. Nu știu și nici nu mă analizez prea tare pe partea asta :)”

  3. Pingback: HTC Sensation p-review | refresh.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)