Despre o blogosferă locală (și despre mai multe)

Și am făcut cumva io pe dracu în patru pentru a ajunge la Mures Fotbal Meet. Pentru că, mă știți doar, sunt mare fan de adus onlineul în offline, plus că îmi crește inima când văd isprăvi de astea faine executate de blogosfere locale :) Ca să nu mai spun că io, în mintea mea, am considerat că a ajunge acolo este un gest de respect pentru inițiativa triadei Bogdan, Mihai, Mircea, pe care nu numai că îi felicit corespunzător pentru două zile foarte mișto, dar le și transmit nu cumva să își piardă năravul :D

Ce s-a întâmplat la Tîrgu Mureș? Nimic special. Sau, altfel spus, ceva teribil de firesc :) Câțiva oameni din online, din Cluj Napoca, Craiova, Brașov, Timișoara, Ploiești, București și din Tîrgu Mureș s-au întâlnit, au povestit, au râs, au jucat (ceva) fotbal. Ce poate fi mai firesc de atât? Și ce poate fi mai frumos pentru niște tastaturiști de meserie? :D

Ce am învățat eu la Tîrgu Mureș? Că atunci când niște oameni își propun să facă ceva, când adoptă o atitudine proactivă și nu una de a te plânge mereu și mereu că nu se întâmplă nimic și nimeni nu te ajută, atunci lucrurile nu numai că se mișcă, dar și se îndreaptă în direcția potrivită. Spun asta pentru că cei trei organizatori au făcut să pară că e ușor să te încumeți la așa ceva, ne-au făcut să ne simțim foarte bine, ne-au demonstrat că se poate. Deși, știu, a rezolva cazări la hoteluri, intrarea la piscină și la SPA (apropo, când ajungeți prin zona și aveți câteva ore, mergeți să vă răsfățați un pic la Apolo, merită) și organizarea meciului de fotbal nu este chiar așa ușor pe cât a părut. Dar tocmai de aceea vreau să felicit încă o dată gazdele noastre și să le mulțumesc :)

Încă ceva: câți dintre voi știați câte ceva despre blogosfera locală din Tîrgu Mureș? Exact, foarte puțini… Asta până acum, când au dovedit nu numai că există, dar că se și mișcă foarte bine. Cam aceeași este situația și în alte zone din țară. Care încet, încet (pun pariu, vă băgați?) vor scoate masiv capul și vor organiza tot felul de isprăvi la care mulți dintre cârcotașii de Capitală se vor uita cu mirare/jind/enervare și din care, trag nădejde, toți vom avea de învățat.

20 comentarii la “Despre o blogosferă locală (și despre mai multe)

 1. Dan Ciulea Răspunde

  chiar fain o fost :-)

 2. bloghita Răspunde

  Meri ma, ca voi astia mari nu ne ajutati niciodata, nici macar un RT. Sunteti niste rai! :)) #Trolling.

 3. mihai Răspunde

  multumesc , stiu ca suntem tari ! :)
  eu am învăţat din toată treaba asta ca de fapt chinezu e un tip mai în vârstă care gândeşte ca mine şi are un pic mai multi bani. :)

 4. Albu Ionel Răspunde

  No….yumpy dumpty vorba lui Irimescu. Ca ne-am distrat fain. Cu nabadai o parte. Foarte cuminti in alta. Asteptam si alte judete sa aplice reteta :D. Noi venim :P!

 5. VirtualKid Răspunde

  A fost un eveniment reusit, insa Muresul pregateste si alte surprize.

 6. Manuel Răspunde

  Foarte frumos ce au facut la Targu Mures. Nu am mers pentru ca am destula treaba prin Brasov cu unele, altele :D

 7. Haotik Răspunde

  Au auzit ca le-a iesit foarte bine. Felicitari.

 8. Neydamn Răspunde

  Incetul cu incetul si alte blogosfere locale vor pregatii ceva, consider sincer, ca jumatatea asta a anului si cea viitoare va fi a organizarilor si a evenimentelor locale. Si o sa fiu ceva de genu, oh come on sa nu faceti in acelasi timp ca vreau sa particip la toate mai ! :))) Oricum, Mures Fotbal Meet a iesit AWESOME, iar cine nu stie…… ei bine..

 9. Anca Hanca Răspunde

  Chiar a fost fain…intrebarea mea oricum e aceeasi: de unde naiba au oltenii astia atata energie? :)))

 10. Pavel Răspunde

  Di Piatra Neamţ tot dezamăjit? :D

 11. Bogdan Anghelina Răspunde

  Mulțumesc frumos pentru rândurile înșirate. A ieșit bine, sunt mulțumit.

 12. Iosazaur Răspunde

  Se dezvoltă online-ul local, ca să zic așa, lucru foarte bun. De-abia aștept să văd și eu în Lugoj un blogmeet!

 13. Rares Cojocaru Răspunde

  @Anca Hanca. Energie? Multa? :)) D’asta http://3.bp.blogspot.com/_X-zo5DnZ-Ps/S-x_qX5TKJI/AAAAAAAAEHU/lqfwjp8iALA/s1600/drunk-babiesjpg.jpg

  M-am simtit excelent in Mures. Sa vedem cum ne ies pasii ca ne gandim sa facem ceva frumos si in Craiova.

 14. Radu Oncescu Răspunde

  Imi pare rau ca nu am mai ajuns la meet, dar s-au trezit mutzufanii de la CFR sa-mi modifice trenul de la 19:15 la 18:15.Si cum meciul se termina la 18 (conform programului), ramaneam pe dinafara.
  Dar le-am promis baietilor ca odata ce sunt succesfully installed in Bucuresti , dau o tura pe la voi – atat online pe aripile fibrei optice cat si offline pe cele ale vantului.

 15. Jocuri Răspunde

  Asta cu a nu te mai plange si a trece direct la fapte este ffff adevarata asa ca bravo chinezule. Din proprie experienta am observat ca de cate ori m-am ambitionat sa duc la bun sfarsit ceva , am reusit. De cate ori m-am dat ca ba e greu, ba nu pot… nu am obtinut nimic bun.

  Don’t complain, just do it, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: