26.04.2017

Hai că vă iau părtași la o campanie

Dragilor, ce vedeți mai jos este ce mi se întâmplă uneori (e drept, nu foarte des, dar no…) în joaca asta serioasă și foarte frumoasă care se numește blogging. Adică intru într-o campanie care mi se pare faină și care implică și colaborarea cu bloggeri din afara Bucureștiului (subiect atât de drag mie, știți doar), îmi asum niște obiective (așa cum e firesc atunci când te implici într-o campanie), dar, din păcate, apar niște chestiuni care mă blochează cumva la mantinelă, ca să zic așa. Moment în care trebuie să împac două lucruri, ambele la fel de importante: 1. să iasă bine campania 2. să nu ratez oportunitățile pe care viața și piața mi le-a scos în drumul meu (și care, trust me, sunt foarte importante…).

Și aici vine partea în care vă invit să fiți părtași la campania Expediția Verde powered by Renault și să mă ajutați să rezolv etapa 2. Căci fără ajutorul vostru în perioada asta sunt varză :) Căci s-a nimerit ca astăzi și mâine să fiu plecat din țară, să mă întorc miercuri noaptea, iar joi dimineața la prima oră să plec din nou prin țară și să mă întorc abia duminică seara. Adică, altfel spus, timpul pe care îl petrec în București ca să rezolv sarcina din campanie este undeva înspre zero.

Așa că vă rog să mă ajutați. Iar eu pun la bătaie două premii de câte 50 de euro (suna ciudat cuvântul ăsta în acest context, dar înțelegeți voi ce vreau să zic). Pe care o să le dau prin tragere la sorți, tragere în care o să intre toți cei care mă ajută conform indicațiilor prețioase de mai jos :D Din partea organizatorilor, 4 dintre voi o să primească, tot prin tragere la sorți, și niște lanterne foarte simpatice cu dinam (are inclusiv USB de poți să îți încarci telefonul la ele :D), le puteți vedea în pozele de mai jos.

Ce trebuie să faceți? Să fotografiați chestiile eco din București (doar din București, da? căci io reprezint Capitala în această campanie :D) pe are le aveți în lista de mai jos iar apoi să îmi trimiteți fotografiile făcute, cu specificarea locului exact unde se află, pe adresa cristi.china pe gmail.com, pentru ca eu să le postez apoi pe siteul Expediției Verde. Vă rog să faceți asta până pe data de 25 iunie, ora 23.59. Succes și mulțumesc.

Lista elementelor eco pe care trebuie să le fotografiați:

 • tomberoane de reciclare selectiva
 • cladiri cu panouri solare
 • centre de reciclare
 • asociatii/ONG-uri legate de protejarea mediului
 • restaurant bio
 • targ bio
 • parcari de biciclete
 • eco-related evenimente
 • alte elemente eco

Și poza promisă cu lanterna mișto :D

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ce ziceți, merge bine campania până acum?

Diferența dintre Koln și București e una mică de tot

10 comentarii

 1. marți, 21 iunie 2011, 11:17

  Nu ca mi-ar strica 50 de euro dupa factura de 500 de la Vodafone :))), dar imi place mult tema concursului. :D Uite, din arhiva personala, un tomberon de reciclare selectiva suprasolicitat: http://yfrog.com/5ppummaj – metrou Titan, Bucuresti. :)

  Răspunde
 2. marți, 21 iunie 2011, 13:36

  Trist daca doar din Bucuresti.

  Răspunde
 3. marți, 21 iunie 2011, 14:28

  Eu il sustin pe Andrei ca doar sunt timisorean. sorry chinezule, next time. :D

  Răspunde
 4. marți, 21 iunie 2011, 16:19

  Cred ca ma alatur si eu :)

  Răspunde
 5. marți, 21 iunie 2011, 19:24

  Si cam asta se intampla cand ne intindem mai mult decat ne permite plapuma…

  Răspunde
 6. miercuri, 22 iunie 2011, 09:16

  […] CHINEZU-  încearcă să prezinte de fiecare dată partea bună a fiecărui lucru, pune mult suflet atunci când scrie un articol, încearcă să împace pe toată lumea, nu întotdeauna îi reuşeşte, am impresia că atunci când s-a apucat de blogging nu a ştiut în ce se bagă, pe parcurs şi-a dat seama de influenţa pe care o are, se perfecţionează continuu, dacă citiţi articolele lui de la început şi faceţi o comparaţie cu cele din prezent veţi observa cu uşurinţă evoluţia bloggerului Chinezu. […]

  Răspunde
 7. miercuri, 22 iunie 2011, 10:18

  http://debine.blogspot.com/2011/05/reciclare.html
  Logistică: 1 biciletă, 2 ladiţe ancorate şi un cârlig.
  Şi asta făcea. Colectare selectivă.

  Răspunde
 8. tivan@yahoo.com
  miercuri, 22 iunie 2011, 13:35

  Exclusiv!!! Depozitul de ridicari masini din sectorul 1 (Aleea Matelotilor) se afla pe ruinele unei cetati. Informatia poate fi verificata la Muzeul de Istorie.

  Răspunde
 9. duminică, 26 iunie 2011, 11:56

  Ar fi extrem de bine sa fie si pentru alte orase.

  Răspunde
 10. luni, 27 iunie 2011, 15:21

  […] sale i-au adus 462 de puncte. Andrei Crivăţ (114 susţinători şi 199 de puncte) şi Cristi “Chinezu” Birta (114 susţinători şi 147 puncte) încheie clasamentul şi au ocazia să recupereze faţă de […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *