Hai că vă iau părtași la o campanie

Dragilor, ce vedeți mai jos este ce mi se întâmplă uneori (e drept, nu foarte des, dar no…) în joaca asta serioasă și foarte frumoasă care se numește blogging. Adică intru într-o campanie care mi se pare faină și care implică și colaborarea cu bloggeri din afara Bucureștiului (subiect atât de drag mie, știți doar), îmi asum niște obiective (așa cum e firesc atunci când te implici într-o campanie), dar, din păcate, apar niște chestiuni care mă blochează cumva la mantinelă, ca să zic așa. Moment în care trebuie să împac două lucruri, ambele la fel de importante: 1. să iasă bine campania 2. să nu ratez oportunitățile pe care viața și piața mi le-a scos în drumul meu (și care, trust me, sunt foarte importante…).

Și aici vine partea în care vă invit să fiți părtași la campania Expediția Verde powered by Renault și să mă ajutați să rezolv etapa 2. Căci fără ajutorul vostru în perioada asta sunt varză :) Căci s-a nimerit ca astăzi și mâine să fiu plecat din țară, să mă întorc miercuri noaptea, iar joi dimineața la prima oră să plec din nou prin țară și să mă întorc abia duminică seara. Adică, altfel spus, timpul pe care îl petrec în București ca să rezolv sarcina din campanie este undeva înspre zero.

Așa că vă rog să mă ajutați. Iar eu pun la bătaie două premii de câte 50 de euro (suna ciudat cuvântul ăsta în acest context, dar înțelegeți voi ce vreau să zic). Pe care o să le dau prin tragere la sorți, tragere în care o să intre toți cei care mă ajută conform indicațiilor prețioase de mai jos :D Din partea organizatorilor, 4 dintre voi o să primească, tot prin tragere la sorți, și niște lanterne foarte simpatice cu dinam (are inclusiv USB de poți să îți încarci telefonul la ele :D), le puteți vedea în pozele de mai jos.

Ce trebuie să faceți? Să fotografiați chestiile eco din București (doar din București, da? căci io reprezint Capitala în această campanie :D) pe are le aveți în lista de mai jos iar apoi să îmi trimiteți fotografiile făcute, cu specificarea locului exact unde se află, pe adresa cristi.china pe gmail.com, pentru ca eu să le postez apoi pe siteul Expediției Verde. Vă rog să faceți asta până pe data de 25 iunie, ora 23.59. Succes și mulțumesc.

Lista elementelor eco pe care trebuie să le fotografiați:

 • tomberoane de reciclare selectiva
 • cladiri cu panouri solare
 • centre de reciclare
 • asociatii/ONG-uri legate de protejarea mediului
 • restaurant bio
 • targ bio
 • parcari de biciclete
 • eco-related evenimente
 • alte elemente eco

Și poza promisă cu lanterna mișto :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Hai că vă iau părtași la o campanie”

 1. Pingback: Secretele bloggingului se fură, nu se-nvaţă!| Pavel Ionuţ

 2. Exclusiv!!! Depozitul de ridicari masini din sectorul 1 (Aleea Matelotilor) se afla pe ruinele unei cetati. Informatia poate fi verificata la Muzeul de Istorie.

 3. Pingback: Ovidiu Eftimie a câştigat etapa a doua din Expediţia Verde şi se află pe locul 2 :P | Campanii | Prin Braşov

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.