Salut cu drag iniţiativa Burn Action Sports Team

Mă ştiţi, sunt unul din cei care susţin dezvoltarea a cât mai multor sporturi pe la noi prin ţară, nu că nu e fain şi fotbalul, dar, zău, nu numai ăsta există… În această idee am creat şi sportlocal.ro, idee în care mă încăpăţânez să cred şi care văd că începe să crească frumos şi temeinic :) Şi tocmai pentru că am ceva experienţă în domeniu, ştiu că e foarte greu să scoţi la înaintare un sport care, deşi are fani şi e foarte mişto, nu prea este vizibil. Din pricini pe care nu le discutăm aici, dar poate ar fi cazul să o facem odată.

De aceea salut cu mare drag iniţiativa celor de la Burn Action Sports Team, care au realizat un turneu prin ţară cu scopul de a cunoaşte comunităţile de skateri şi bmx-eri. Isprava s-a numit „Burn Summer Tour” şi la ea au participat unii din cei mai tari bikeri ai momentului. Ca să înţelegeţi mai bine ce s-a întâmplat, îmi permit să dau un succint copy-paste din ce mi-au spus organizatorii: „Misiunea Burn Action Sports Team era de a promova skateboard-ul în comunităţile din oraşele respective, de a-i ajuta pe tineri să socializeze şi să se integreze în comunitatea skaterilor. Şi au reuşit să strânga ad-hoc mai mulţi pasionaţi, unde echipa le propunea un trick, iar cel mai talentat skater primea un skate. Acelaşi lucru l-au făcut şi pentru cei care stăteau pe margine, dar priveau cu admiraţie la acţiunile echipei. În total, au dat 22 de skateboarduri”.

Mă bucură când văd branduri precum Burn că se implică în promovarea unui sport. Pentru că eu unul cred cu tărie că doar prin asocierea cu branduri care să câştige şi ele, absolut firesc, din susţinerea unui sport se poate face treabă. Pentru că altfel rămânem tot la nivelul la care ne plângem că este prea mult fotbal şi că cineva (însă nu ştim exact cine niciodată…) ar trebui să facă ceva. De aceea, zic eu, e bine să salutăm când cineva chiar face ceva.

Burn City Tour from Fire Up Your Dreams on Vimeo.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Salut cu drag iniţiativa Burn Action Sports Team”

  1. E bina ca cineva sustine si alt sport in afara de fotbal (m-am saturat sa aud numai de asta) dar e naspa, zau, sa tii o „dieta” de sportiv si sa bei Burn. E cam ca in filmul Idiocraty in care aia udau culturile de pe camp cu Gatorade.

  2. Sunt curios cand o sa se faca o initiativa si in parte de fitness/culturism. Ca momentan eu ma lupt cu morile de vant. Degeaba am eu episoade saptamanale, degeaba ajut oamenii cand imi cer ajutorul …degeaba…degeaba..degeaba. Sunt singur si nu am bani vorba cantecului :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.