Este sau nu este asta una din cele mai tari isprăvi?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Vorbesc de cei care au decis să se ducă cupluta.ro. De când mi-a spus Bogdan de ce vor să facă, am zis, măh, sunteți catastrofe :)) Și așa de tare mi-a plăcut ideea, încât i-am zis că atât cât pot și mă lasă feng shuiul îi sprijin 100% :D

Cum să nu îți placă așa ceva? Patru tovarăși care, inspirați de o poveste petrecută în 1978 și la care a participat tatăl lui Kornway, vor să refacă traseul de 460 km pe Mureș cu pluta. Alături de cei doi pe care i-am menționat vor participa Injineru și Adrian. Mi se pare o idee excepțională, de care mă declar public și irevocabil fan :)

Succes, băieți, și când vă întoarceți trebe neapărat să facem o întâlnire cu cât mai mulți să ne spuneți cum a fost. Am zis!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Este sau nu este asta una din cele mai tari isprăvi?”

  1. Bogdan mi-a povestit de isprava asta acum ceva vreme și i-am spus că are prea mult timp liber. Totuși, la urma urmei cred că e mai fain decât împușcarea unor talibani…

  2. chinezule mulţumim de susţinere dar vreau musai să te văd cu outfit cupluta: tricou, şosete, băscuţă (de la băscălescu dogdan) şi un tablou cu noi patru deasupra patului:)))
    apropo, avem şi videoclip:D:D care e mega awesome:P imediat va fi şi public
    să trăieşti:)
    PS era să uit, caravana cu pluta trece prin oraşul tău? lipeşte-ţi în geam inima cu injineru şi poţi câştiga o noapte de lăfăială în propria-ţi casă pentru că inji îţi va spăla mâncarea, călca copiii şi găti rufele. Nu ezita, lipeşte-o acum!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)