Vă chem alături de mine! Da’ numa’ dacă vreți

Gata, a început oficial Expediția Verde, un proiect foarte mișto marca Renault. În care, călare pe mașinile care au ceva motor super-sculă în ceea ce privește noxele emise (vă dau eu detalii de astea zilele următoare, când le înțeleg și eu mai bine, dar până atunci puteți citi aici :D), ne apucăm să facem mai multe taskuri de acestea eco. Înainte de a vă explica în ce constau taskurile, lansez un apel de mare angajament către voi toți cei care nu considerați că ce fac io prin blogosferă e vax albina si remake la inventat gaura la covrig :D

Am nevoie de ajutorul vostru. Să mă susțineți în Expediția Verde (mai pe șleau să intrați aici, dați click pe ”Susțineți-mă” și completați 3 câmpuri acolo, vă mulțumesc, să vă traiască familia și să fiți iubiți :D). Dar, căci este un mare dar aici (de fapt sunt două…) vreau să mă susțineți nu pentru că vreau neapărat să câștig, ci pentru că, veți vedea, taskurile sunt atât de mișto tocmai pentru că ne obligă (și noi am acceptat cu mare plăcere) să descoperim chestiunile ”verzi” din orașele noastre. După capul meu, toți suntem câștigători dacă participăm, concurenți sau susținători, în Expediția Verde, pentru că ce va rămâne după această ispravă ne va ajuta pe toți. Restul, adică cine va câștiga, punctaje, fun-ul competiției sunt, dacă îmi permiteți, incidente de parcurs, care, in the long run, contează doar la impresia artistică :D

Asta nu înseamnă cu mă bag în competiție cu gândul clar să câștig. Dacă aș gândi altfel cred că ar fi o teribilă mostră de lipsă de respect la adresa onoranților competitori cu care o să mă întrec :) Adică Andrei Crivăț, Eftimie și Mariussescu. Cărora le urez succes. Dar nu neapărat să câștige ei, ci noi toți, ceilalți, care suntem implicați în campanie :)

No bun, în prima etapă trebuie să găsesc parcuri și spații verzi din București pe care să le fotografiez și să le filmez. Așa că aștept niște propuneri de la voi, care vi se par mai mișto și că dau bine în poză :D În același timp, dacă aveți timp li chef, vă invit cu mine la bordul Renaultului din imaginea de mai jos atunci când realizez vizitele astea prin parcurile din București. Ca să stabilim calendarul de lucru, dați un mail pe cristi.china pe gmail că găsim noi o variantă să fim verzi împreună :))

19 comentarii la “Vă chem alături de mine! Da’ numa’ dacă vreți

 1. rivi Răspunde

  si zici ca te poti intrece cu brasovenii cand vine vorba de verde?

 2. chinezu Răspunde

  @rivi
  stiu ca va fi greu, dar ideea e ca toti putem castiga din campania asta, ca e chiar faina :)

 3. Trocan.eu Răspunde

  Nu cunosc foarte multe locuri verzi din bucuresti, dar putem face niste poze in padurea Cernica. E aproapa asa ca nu cred ca se pune ca trisam.

 4. danuttza Răspunde

  Padurea Pantelimon e mai aproape.Cand am fost ultima oara acolo am facut cateva poze superbe :D

 5. Ioana Răspunde

  La Bucuresti nu ma pricep, dar poate ajungi si pe la Cluj :-)
  Succes!

 6. eftimie Răspunde

  Bine mă, m-ai convins? Unde mă înscriu :)))

 7. Pato Basil Răspunde

  Iti doresc un consum mic cat Romania, in comparatie cu China! Succes!

 8. Radu Oncescu Răspunde

  Parcurile Herastrau, Cismigiu si Tineretului.

 9. Claudia Răspunde

  Carol si Tineretului sunt numai bune de pozat si sunt si unul langa altul. doi iepuri dintr-o lovitura :)

 10. Andra Răspunde

  Tot succesul din lume ti-l doresc si ai toata sustinerea mea, desi nu pot sa aleg intre tine si Crivat, caci mi se rupe sufletul. :)
  Chiar misto iniatiativa celor de la Renault si abia astept sa vad de mai urmeaza. Ca propunere, locul meu verde preferat din capitala e Parcul Carol, a carui liniste si copaci vechi m-au facut mereu ma relaxez la maxim cand am mers sa ma plimb acolo. Dincolo de verdeata si atmosfera, din capatul scarilor din parc mai e si o priveliste superba asupra orasului. Deci, cand iesim la pozat?

 11. Bogdan T Răspunde

  1. Ion Voicu(fost Ioanid)
  2. Gradina Icoanei
  3. Carol
  4. Bordei

 12. Ihearlights Răspunde

  mie mi-a placut parcul gradina icoanei, pe care l-am vazut cand am fost la street delivery. Si mai e un parc pe langa kiselef, pe dreapta, chiar aproape de piata victoriei, nu stiu cum ii spune. SI acolo era foarte fain

 13. CezarV Răspunde

  recomand Parcul Carol si un parculet recent descoperit…..Ti-l zic cand ma iei in expeditie :)))))

 14. demostene Răspunde

  IOR :)

 15. Laurentiu Buica Răspunde

  IOR, Titan. Parc mare, verdeata multa, lac in mijloc si Stadionul National foarte aproape. Cat sa incingi o miuta.

 16. papa Răspunde

  gata bre,am rezolvat faza cu susținutul :)) cât despre parcuri, aș recomanda IOR (pentru că este foarte mare și foarte verde) și Tineretului :) succes!

 17. Dan Răspunde

  Recomand si eu IOR-ul. Vezi ca au bagat niste pauni de mai mare dragul – intri pe la statuia lui Cuza, mergi pana la capatul aleii principale si cobori pana la nivelul apei. Iar peste alee sunt lebedele. Negre si albe, superbe, inotand intr-o apa perfect… verde. :)
  Acum, pe bune, iti faci tot necesarul de poze din parcul asta. E o multime de verdeata plus multe flori. Bafta la concurs, fug sa te sustin! ;) Pa!

 18. Refuzake Răspunde

  Te-am susţinut şi eu, şi ca recomandare merg tot pe mâna parcului Titan ( IOR ) s-a transformat în foarte bine, arată foarte ingrijit de vre-o 3 ani încoace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: