24.07.2017

Vă chem alături de mine! Da’ numa’ dacă vreți

Gata, a început oficial Expediția Verde, un proiect foarte mișto marca Renault. În care, călare pe mașinile care au ceva motor super-sculă în ceea ce privește noxele emise (vă dau eu detalii de astea zilele următoare, când le înțeleg și eu mai bine, dar până atunci puteți citi aici :D), ne apucăm să facem mai multe taskuri de acestea eco. Înainte de a vă explica în ce constau taskurile, lansez un apel de mare angajament către voi toți cei care nu considerați că ce fac io prin blogosferă e vax albina si remake la inventat gaura la covrig :D

Am nevoie de ajutorul vostru. Să mă susțineți în Expediția Verde (mai pe șleau să intrați aici, dați click pe ”Susțineți-mă” și completați 3 câmpuri acolo, vă mulțumesc, să vă traiască familia și să fiți iubiți :D). Dar, căci este un mare dar aici (de fapt sunt două…) vreau să mă susțineți nu pentru că vreau neapărat să câștig, ci pentru că, veți vedea, taskurile sunt atât de mișto tocmai pentru că ne obligă (și noi am acceptat cu mare plăcere) să descoperim chestiunile ”verzi” din orașele noastre. După capul meu, toți suntem câștigători dacă participăm, concurenți sau susținători, în Expediția Verde, pentru că ce va rămâne după această ispravă ne va ajuta pe toți. Restul, adică cine va câștiga, punctaje, fun-ul competiției sunt, dacă îmi permiteți, incidente de parcurs, care, in the long run, contează doar la impresia artistică :D

Asta nu înseamnă cu mă bag în competiție cu gândul clar să câștig. Dacă aș gândi altfel cred că ar fi o teribilă mostră de lipsă de respect la adresa onoranților competitori cu care o să mă întrec :) Adică Andrei Crivăț, Eftimie și Mariussescu. Cărora le urez succes. Dar nu neapărat să câștige ei, ci noi toți, ceilalți, care suntem implicați în campanie :)

No bun, în prima etapă trebuie să găsesc parcuri și spații verzi din București pe care să le fotografiez și să le filmez. Așa că aștept niște propuneri de la voi, care vi se par mai mișto și că dau bine în poză :D În același timp, dacă aveți timp li chef, vă invit cu mine la bordul Renaultului din imaginea de mai jos atunci când realizez vizitele astea prin parcurile din București. Ca să stabilim calendarul de lucru, dați un mail pe cristi.china pe gmail că găsim noi o variantă să fim verzi împreună :))

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Presupun că e de bine dacă se întâmplă asta, nu?

De ce mi-aș face blog acum? Nu e cam târziu?

19 comentarii

 1. marți, 14 iunie 2011, 07:06

  si zici ca te poti intrece cu brasovenii cand vine vorba de verde?

  Răspunde
 2. marți, 14 iunie 2011, 07:18

  @rivi
  stiu ca va fi greu, dar ideea e ca toti putem castiga din campania asta, ca e chiar faina :)

  Răspunde
 3. marți, 14 iunie 2011, 07:35

  Nu cunosc foarte multe locuri verzi din bucuresti, dar putem face niste poze in padurea Cernica. E aproapa asa ca nu cred ca se pune ca trisam.

  Răspunde
 4. marți, 14 iunie 2011, 07:57

  Padurea Pantelimon e mai aproape.Cand am fost ultima oara acolo am facut cateva poze superbe :D

  Răspunde
 5. marți, 14 iunie 2011, 08:37

  La Bucuresti nu ma pricep, dar poate ajungi si pe la Cluj :-)
  Succes!

  Răspunde
 6. marți, 14 iunie 2011, 08:48

  Bine mă, m-ai convins? Unde mă înscriu :)))

  Răspunde
 7. marți, 14 iunie 2011, 10:39

  Iti doresc un consum mic cat Romania, in comparatie cu China! Succes!

  Răspunde
 8. marți, 14 iunie 2011, 13:39

  Parcurile Herastrau, Cismigiu si Tineretului.

  Răspunde
 9. marți, 14 iunie 2011, 13:41

  Carol si Tineretului sunt numai bune de pozat si sunt si unul langa altul. doi iepuri dintr-o lovitura :)

  Răspunde
 10. marți, 14 iunie 2011, 13:43

  Tot succesul din lume ti-l doresc si ai toata sustinerea mea, desi nu pot sa aleg intre tine si Crivat, caci mi se rupe sufletul. :)
  Chiar misto iniatiativa celor de la Renault si abia astept sa vad de mai urmeaza. Ca propunere, locul meu verde preferat din capitala e Parcul Carol, a carui liniste si copaci vechi m-au facut mereu ma relaxez la maxim cand am mers sa ma plimb acolo. Dincolo de verdeata si atmosfera, din capatul scarilor din parc mai e si o priveliste superba asupra orasului. Deci, cand iesim la pozat?

  Răspunde
 11. Bogdan T
  marți, 14 iunie 2011, 13:45

  1. Ion Voicu(fost Ioanid)
  2. Gradina Icoanei
  3. Carol
  4. Bordei

  Răspunde
 12. marți, 14 iunie 2011, 13:49

  mie mi-a placut parcul gradina icoanei, pe care l-am vazut cand am fost la street delivery. Si mai e un parc pe langa kiselef, pe dreapta, chiar aproape de piata victoriei, nu stiu cum ii spune. SI acolo era foarte fain

  Răspunde
 13. marți, 14 iunie 2011, 14:06

  recomand Parcul Carol si un parculet recent descoperit…..Ti-l zic cand ma iei in expeditie :)))))

  Răspunde
 14. marți, 14 iunie 2011, 17:33

  IOR :)

  Răspunde
 15. marți, 14 iunie 2011, 20:31

  IOR, Titan. Parc mare, verdeata multa, lac in mijloc si Stadionul National foarte aproape. Cat sa incingi o miuta.

  Răspunde
 16. marți, 14 iunie 2011, 20:44

  gata bre,am rezolvat faza cu susținutul :)) cât despre parcuri, aș recomanda IOR (pentru că este foarte mare și foarte verde) și Tineretului :) succes!

  Răspunde
 17. marți, 14 iunie 2011, 22:19

  Recomand si eu IOR-ul. Vezi ca au bagat niste pauni de mai mare dragul – intri pe la statuia lui Cuza, mergi pana la capatul aleii principale si cobori pana la nivelul apei. Iar peste alee sunt lebedele. Negre si albe, superbe, inotand intr-o apa perfect… verde. :)
  Acum, pe bune, iti faci tot necesarul de poze din parcul asta. E o multime de verdeata plus multe flori. Bafta la concurs, fug sa te sustin! ;) Pa!

  Răspunde
 18. miercuri, 15 iunie 2011, 08:09

  Te-am susţinut şi eu, şi ca recomandare merg tot pe mâna parcului Titan ( IOR ) s-a transformat în foarte bine, arată foarte ingrijit de vre-o 3 ani încoace.

  Răspunde
 19. duminică, 19 iunie 2011, 00:37

  […] Braşovul e simpatic şi verde, aşa că merităm un vot chiar cu riscul de a-l supăra pe Chinez care duce o luptă moartă din păcate cu Bucureştiul lui prea puţin eco :d […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *