Vă chem alături de mine! Da’ numa’ dacă vreți

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Gata, a început oficial Expediția Verde, un proiect foarte mișto marca Renault. În care, călare pe mașinile care au ceva motor super-sculă în ceea ce privește noxele emise (vă dau eu detalii de astea zilele următoare, când le înțeleg și eu mai bine, dar până atunci puteți citi aici :D), ne apucăm să facem mai multe taskuri de acestea eco. Înainte de a vă explica în ce constau taskurile, lansez un apel de mare angajament către voi toți cei care nu considerați că ce fac io prin blogosferă e vax albina si remake la inventat gaura la covrig :D

Am nevoie de ajutorul vostru. Să mă susțineți în Expediția Verde (mai pe șleau să intrați aici, dați click pe ”Susțineți-mă” și completați 3 câmpuri acolo, vă mulțumesc, să vă traiască familia și să fiți iubiți :D). Dar, căci este un mare dar aici (de fapt sunt două…) vreau să mă susțineți nu pentru că vreau neapărat să câștig, ci pentru că, veți vedea, taskurile sunt atât de mișto tocmai pentru că ne obligă (și noi am acceptat cu mare plăcere) să descoperim chestiunile ”verzi” din orașele noastre. După capul meu, toți suntem câștigători dacă participăm, concurenți sau susținători, în Expediția Verde, pentru că ce va rămâne după această ispravă ne va ajuta pe toți. Restul, adică cine va câștiga, punctaje, fun-ul competiției sunt, dacă îmi permiteți, incidente de parcurs, care, in the long run, contează doar la impresia artistică :D

Asta nu înseamnă cu mă bag în competiție cu gândul clar să câștig. Dacă aș gândi altfel cred că ar fi o teribilă mostră de lipsă de respect la adresa onoranților competitori cu care o să mă întrec :) Adică Andrei Crivăț, Eftimie și Mariussescu. Cărora le urez succes. Dar nu neapărat să câștige ei, ci noi toți, ceilalți, care suntem implicați în campanie :)

No bun, în prima etapă trebuie să găsesc parcuri și spații verzi din București pe care să le fotografiez și să le filmez. Așa că aștept niște propuneri de la voi, care vi se par mai mișto și că dau bine în poză :D În același timp, dacă aveți timp li chef, vă invit cu mine la bordul Renaultului din imaginea de mai jos atunci când realizez vizitele astea prin parcurile din București. Ca să stabilim calendarul de lucru, dați un mail pe cristi.china pe gmail că găsim noi o variantă să fim verzi împreună :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

19 thoughts on “Vă chem alături de mine! Da’ numa’ dacă vreți”

  1. Tot succesul din lume ti-l doresc si ai toata sustinerea mea, desi nu pot sa aleg intre tine si Crivat, caci mi se rupe sufletul. :)
    Chiar misto iniatiativa celor de la Renault si abia astept sa vad de mai urmeaza. Ca propunere, locul meu verde preferat din capitala e Parcul Carol, a carui liniste si copaci vechi m-au facut mereu ma relaxez la maxim cand am mers sa ma plimb acolo. Dincolo de verdeata si atmosfera, din capatul scarilor din parc mai e si o priveliste superba asupra orasului. Deci, cand iesim la pozat?

  2. mie mi-a placut parcul gradina icoanei, pe care l-am vazut cand am fost la street delivery. Si mai e un parc pe langa kiselef, pe dreapta, chiar aproape de piata victoriei, nu stiu cum ii spune. SI acolo era foarte fain

  3. gata bre,am rezolvat faza cu susținutul :)) cât despre parcuri, aș recomanda IOR (pentru că este foarte mare și foarte verde) și Tineretului :) succes!

  4. Recomand si eu IOR-ul. Vezi ca au bagat niste pauni de mai mare dragul – intri pe la statuia lui Cuza, mergi pana la capatul aleii principale si cobori pana la nivelul apei. Iar peste alee sunt lebedele. Negre si albe, superbe, inotand intr-o apa perfect… verde. :)
    Acum, pe bune, iti faci tot necesarul de poze din parcul asta. E o multime de verdeata plus multe flori. Bafta la concurs, fug sa te sustin! ;) Pa!

  5. Pingback: Suntem braşoveni eco sau nu mai suntem? | RiviOnze.com | Blog de Alex Pircalaboiu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)