Presupun că e de bine dacă se întâmplă asta, nu?

De la începutul anului, bag sama că am răspuns la vreo 10 sau 1 interviuri/chestionare pe care mi le-au trimis niște studenți pe la facultăți de comunicare sau related. Ei zic că e pentru lucrările lor de licență sau ceva de genul și nu am nici un motiv să nu îi cred :) Ideea e că am auzit că și altor bloggeri li s-a întâmplat asta. Ceea ce, presupun, e de bine. Adică, altfel spus, atunci când ceea ce faci ajunge obiect de studiu, chiar dacă e la capitolul ”Diverse” :D e de bine.

E drept că din unele întrebări nu am înțeles aproape nimic, căci erau formulate ceva de genul ”Ce părere aveți de echivalismul introspectiv cromatic al velocității ontologice din perspectivă sumar blogoreică?” :)) Drept pentru care zicem pas și îmi asumam vina de a nu fi îndeajuns de deștept pentru a răspunde :D

Altele făceau confuzii teribile între ”internet”, ”social media” și ”blogosferă” fiind cam tot pe acolea, în opinia unor studenți/masteranzi. Iar datele statistice cu care lucrau erau de acum vreo 2 ani… În fine, per total au fost ok, dar am zis că e fair să vă spun și lucrurile care au fost ciudate la interviurile astea :)

5 comentarii la “Presupun că e de bine dacă se întâmplă asta, nu?

 1. Trocan.eu Răspunde

  Pai banuiesc ca atunci cand te faci blogger iti asumi faptul ca poti fi folosit ca si cobai.:-))

 2. Alina Galeriu Răspunde

  foarte tare :)…si eu imi dau disertatia la master si am auzit cativa colegi ca scriu si investigheaza fenomenul social media :) insa, sa stii ca saracii, au niste vrajeli academice pe care sunt obligati sa le foloseasca, si de aici denumirile imposibil de pronuntat si de inteles… asa ca scuza-i si eu ma confrunt cu niste denumiri din astea savante care sa „dea bine la comisie” :)

 3. Sabina Răspunde

  Multumesc ca mi-ai raspuns si mie. Sper sa nu fi facut o eroare de genul, si eu. Tu apari la mine in disertatie cam de 3-4 ori :)

 4. Madalin Blidaru Răspunde

  Unele chiar nu au nicio legatura cu ce se vor a fi. Chiar si pentru un chestionar trimis online intr-un mail scris incorect este nevoie de o documentare.

 5. Manuel Răspunde

  Am dat si eu un interviu, tot pentru o lucrare de licenta. Au fost destuld e mutle intrebari si asta m-a ajutat sa imi stabilesc mai bine directia. :D Am sa vad cand tremina lucrarea. Sunt luat ca studiu de caz, nimic mai mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: