Presupun că e de bine dacă se întâmplă asta, nu?

De la începutul anului, bag sama că am răspuns la vreo 10 sau 1 interviuri/chestionare pe care mi le-au trimis niște studenți pe la facultăți de comunicare sau related. Ei zic că e pentru lucrările lor de licență sau ceva de genul și nu am nici un motiv să nu îi cred :) Ideea e că am auzit că și altor bloggeri li s-a întâmplat asta. Ceea ce, presupun, e de bine. Adică, altfel spus, atunci când ceea ce faci ajunge obiect de studiu, chiar dacă e la capitolul ”Diverse” :D e de bine.

E drept că din unele întrebări nu am înțeles aproape nimic, căci erau formulate ceva de genul ”Ce părere aveți de echivalismul introspectiv cromatic al velocității ontologice din perspectivă sumar blogoreică?” :)) Drept pentru care zicem pas și îmi asumam vina de a nu fi îndeajuns de deștept pentru a răspunde :D

Altele făceau confuzii teribile între ”internet”, ”social media” și ”blogosferă” fiind cam tot pe acolea, în opinia unor studenți/masteranzi. Iar datele statistice cu care lucrau erau de acum vreo 2 ani… În fine, per total au fost ok, dar am zis că e fair să vă spun și lucrurile care au fost ciudate la interviurile astea :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Presupun că e de bine dacă se întâmplă asta, nu?”

  1. foarte tare :)…si eu imi dau disertatia la master si am auzit cativa colegi ca scriu si investigheaza fenomenul social media :) insa, sa stii ca saracii, au niste vrajeli academice pe care sunt obligati sa le foloseasca, si de aici denumirile imposibil de pronuntat si de inteles… asa ca scuza-i si eu ma confrunt cu niste denumiri din astea savante care sa „dea bine la comisie” :)

  2. Am dat si eu un interviu, tot pentru o lucrare de licenta. Au fost destuld e mutle intrebari si asta m-a ajutat sa imi stabilesc mai bine directia. :D Am sa vad cand tremina lucrarea. Sunt luat ca studiu de caz, nimic mai mult!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)