Presupun că e de bine dacă se întâmplă asta, nu?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

De la începutul anului, bag sama că am răspuns la vreo 10 sau 1 interviuri/chestionare pe care mi le-au trimis niște studenți pe la facultăți de comunicare sau related. Ei zic că e pentru lucrările lor de licență sau ceva de genul și nu am nici un motiv să nu îi cred :) Ideea e că am auzit că și altor bloggeri li s-a întâmplat asta. Ceea ce, presupun, e de bine. Adică, altfel spus, atunci când ceea ce faci ajunge obiect de studiu, chiar dacă e la capitolul ”Diverse” :D e de bine.

E drept că din unele întrebări nu am înțeles aproape nimic, căci erau formulate ceva de genul ”Ce părere aveți de echivalismul introspectiv cromatic al velocității ontologice din perspectivă sumar blogoreică?” :)) Drept pentru care zicem pas și îmi asumam vina de a nu fi îndeajuns de deștept pentru a răspunde :D

Altele făceau confuzii teribile între ”internet”, ”social media” și ”blogosferă” fiind cam tot pe acolea, în opinia unor studenți/masteranzi. Iar datele statistice cu care lucrau erau de acum vreo 2 ani… În fine, per total au fost ok, dar am zis că e fair să vă spun și lucrurile care au fost ciudate la interviurile astea :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Presupun că e de bine dacă se întâmplă asta, nu?”

  1. foarte tare :)…si eu imi dau disertatia la master si am auzit cativa colegi ca scriu si investigheaza fenomenul social media :) insa, sa stii ca saracii, au niste vrajeli academice pe care sunt obligati sa le foloseasca, si de aici denumirile imposibil de pronuntat si de inteles… asa ca scuza-i si eu ma confrunt cu niste denumiri din astea savante care sa “dea bine la comisie” :)

  2. Am dat si eu un interviu, tot pentru o lucrare de licenta. Au fost destuld e mutle intrebari si asta m-a ajutat sa imi stabilesc mai bine directia. :D Am sa vad cand tremina lucrarea. Sunt luat ca studiu de caz, nimic mai mult!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)