Mai citește lumea mystery and thriller?

Pe vremuri, adică atunci când eram mult prea tânăr decât aș vrea să o recunosc :D, citeam în draci cărți de astea mystery and thrille. Dar undeva pe parcurs, am renunțat la ele. Încerc să mă amăgesc și să îmi spun că poate pentru că nu mai am timp tare mult, așa că îmi selectez la sânge lecturile. Dar poate e doar o scuză pe care mi-o inventez singur…

Editurile Tritonic şi Crime Scene anunţă organizarea în premieră pentru România a Mystery &Thriller Festival 2011 – Ediţia 1, ce se va desfăşura în perioada 23-26 Iunie 2011, la Muzeul de Istorie şi Artă al Municipiului Bucureşti – Palatul Şuţu.

Orarul de vizitare a târgului este de la 10:00 la 20:00, în zilele de joi, vineri şi sâmbătă şi de la 10:00 la 18:00, în ziua de duminică.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Mai citește lumea mystery and thriller?”

  1. Hmmm. Eu sunt inca la varsta la care imi place genul acesta. Intr-adevar cateodata imi dau seama ca nu am citit multe din cartile pe care ar fi trebuit sa le citesc pentru ca sunt „ocupata” cu romanele care apar la Crime Scene. Sper sa recuperez cand ma fac mare. Oricum, am ratat toate evenimentele cu carti de anul acesta, desi sunt destul de aproape de Bucuesti. Sper sa ajung la Mystery &Thriller Festival 2011, chiar imi doresc.

  2. eram zilele trecute in Diverta, citeam Exceptionalii (exista carti pe care le citesc de la inceput la capat in librarii, in mai multe serii, fara a le cumpara) si au aparut 2 pusti (10-12 ani) care au inceput cu wow, ce tare, ce fain si de astea in fata standului cu mystery etc

    in special le placea Agatha Christie

    mi-a placut mult faza :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)