21.07.2017

Un banner in sidebar si o întrebare despre un site

Continuăm ”Chinezu te face de 125×125”, un fel de campanie lansată de mine pentru a mai impulsiona niște bloguri sau proiecte care îmi plac sau pentru că, pur și simplu, îmi plac oamenii care se ocupă de ele :) De astăzi tovarășul Mihai Baboi are onoarea de a fi prezent cu banner în sidebarul meu :D

Cu Mihai am colaborat pe niște chestii punctuale și mi-a plăcut seriozitatea cu care a abordat chestiunile în cauză. Ăsta e modul meu de a spune că merită locul în sidebar, chiar dacă este doar pentru 30 de zile, conform ”regulamentului” :))

Și dacă tot suntem la capitolul pus umărul la anumite proiecte online, aș vrea să îmi spuneți dacă merg siteurile de tutoriale, precum cel asupra căruia mi-a fost atrasă atenția pe mail, vorbim aici despre acesta.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Astăzi vă recomand 3 evenimente mișto

Este sau nu este asta una din cele mai tari isprăvi?

6 comentarii

 1. luni, 13 iunie 2011, 12:41

  Merg din plin site-urile de tutoriale, si nu neaparat cele foarte elaborate.

  Dar ar fi un esec total tutoriale care reproduc elemente prezentate de cei foarte cunoscuti, aici ma refer la majoritatea tutorialelor pentru aplicatii Adobe care reproduc foarte multe din lectiile lui Deke McClelland si alti autori de tutoriale de renume.

  Răspunde
 2. luni, 13 iunie 2011, 12:48

  In primul rand, multumesc. :)

  Si ca sa-ti raspund si la intrebare. Cred ca site-urile de tutoriale au sanse la un trafic mai cosistent, mai constant decat blogurile generale.

  Poate mai mic, dar constant. Si-am sa spun si de ce. Cand un blogger, mai ales un A-lister scrie despre un subiect „hot”, are super trafic dar stirea se invecheste repede. In schimb pe un site de tutoriale se va gasi intotdeauna cineva care sa caute „cum sa fac [nu stiu ce]…” asa ca articolele devin depasite mai greu.

  Răspunde
 3. luni, 13 iunie 2011, 12:53

  Merg si inca foarte bine. Treaba este ca cele mai apreciate sunt cele video. Nu vreau sa fac contrareclama, dar in genul tutorialelor video este foarte bine sa se faca tot mai multe. Deja exista un asemenea site si este foarte mare. Cum banuiesc ca site-ul propus de tine este nou as zice sa isi ia un domeniu propriu si sa il mai cizeleze.

  Foarte buna initiativa baietilor si emrita felicitati, dar trebuie sa stie ca au de luptat cu videotutorial.ro si cu alte asemenea. Cu ce vor veni ei nou? eu zic sa studieze concurenta si sa vada ce pot face ei diferit. Da, tuttorialele merg, dar sa nu repete ceea ce altii au facut. Ar fi fain sa puna o sectiune in care oamenii sa ceara sfaturi si, ca si raspuns, sa se faca tutoriale. Ar avea subiecte de lucru in modul asta. Succes si la multa munca pentru ca au mult de recuperat.

  Răspunde
 4. luni, 13 iunie 2011, 12:53

  Îţi mulţumesc pentru post. Rămân la concluzia că tu eşti unul dintre cei mai buni blogger români!
  Felicitări!

  Răspunde
 5. luni, 13 iunie 2011, 12:56

  @Mihai Baboi: Norocosule!!!!!!!!!!!!
  @tutoriale: E bine ca sunt in romana. Putine tutoriale in romana. E bine daca ar pune cateva tutoriale despre wordpress

  Răspunde
 6. luni, 13 iunie 2011, 13:03

  Manuel, această secţiune este făcută. Intră pe forum : forum.tutorialeonline.co.cc şi ai categoria „request”

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *