Cam când ne oprim din învățat?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Asta cu omul cât trăiește învață e clasică deja. Un truism pe care, ca orice truism, ori nu îl mai băgăm în seamă, ori îl folosim de atâtea ori încât am ajuns să… nu îl mai băgăm în seamă :D Dar eu nu mă refer aici la învățatul ăsta de zi cu zi, pe care ți-l dă viața, ci la cel asumat, pe care ni-l dorim și pe care îl alegem noi, acela cu profesori care ne predau ceva și noi băgăm la tărtăcuță.

Unii dintre noi s-au văzut cu o diplomă în mână și gata, stop joc, zic că au prins pe ceva arhanghel de picior. Când, de fapt, diploma aia în zilele noastre este doar începutul unui drum la sfârșitul căruia, poate, dacă ai noroc și ai făcut deciziile bune, s-ar putea să îți justifici bucata aia de hârtie. Faptul că ai terminat un liceu sau o facultate nu înseamnă astăzi altceva decât că ești din punct de vedere al evidenței populației, ca să zic așa, încadrat într-o categorie sau alta. Adică ești statistică. Căci la nivelul tău, ăla personal al cămășii care e mai aproape de pielea ta, respectiva diplomă te ajută să înțelegii că s-a sfârșit o etapă și că ar trebui să începi alta.

Vă spun toate acestea pentru că vreau să aduc vorba despre Aspire Academy. De care auzicem eu ceva, dar fără să știu exact care e faza. Și de care m-am decis să scriu pentru că mi-a zis doamna mea că știe ce se întâmplă acolo și că merită recomandată. Dacă sunteți care știți mai multe, feel free să ziceți colea mai jos în comentarii. Să afle și alții :)

PS. Precizez, chiar daca unora o să vi se pară plictisitor, că aceasta nu este o campanie și că în afară de a vă informa pe voi despre chestiunea în cauză nu am nici un beneficiu direct că scriu despre asta.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Cam când ne oprim din învățat?”

 1. Bine ar fi sa nu ne prea oprim din invatat, mai ales cand avem la indemana asemenea proiecte frumoase. Irina Anghel, initiatoarea proiectului, este absolventa Harvard si am auzit-o vorbind despre intentia de a-l realiza inca de anul trecut. Ce a reusit sa organizeze a depasit asteptarile, ca numar de speakeri si activiati incluse in acea saptamina. Si sunt sigura ca nu se va opri aici. Asta este genul de proiect care ma face sa imi para rau ca am terminat deja de ceva timp facultatea:-)

 2. Pai, omu’ nu prea se opreste din invatat. Cel putin nu eu… Odata ca trebuie sa tin pasul cu noile tehnologii (deh, cu asta ma ocup), plus ca unele imi plac mie, asa ca ma pun pe studiat. Om vedea ce iese :)

 3. Eu te cred, că și pe mine m-ai ajutat fără să ceri ceva. Ideea este că dacă avem posibilitatea să învățăm ceva, mai ales acum cu Internetul, de ce să nu o facem?

 4. Lectie de engleza :

  ODĂ LUI EBA

  Pe mezina lui Zeus, Eba non – gravida ,
  Pe Salaina Cenel o voi cânta-n versuri ;
  Căci ea a vrut să facă un copil cu Syda ,
  Dar a avut un ză eşec şi nu … succesuri .
  (Ca-n cărţile SiFi, uitând că are dresuri)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)