Scorpions, un acord al sufletului meu

Am crescut cu ei. M-au însoțit în toți anii în care deveneam ceea ce sunt astăzi. Au fost alături de mine și în momentele bune, dar și în cele mai puțin bine ale vieții mele. Au fost, sunt și vor fi parte din mine.

Nu știu altfel cum să vă spun ce înseamnă Scorpions și care e locul lor în sufletul meu. Primele mele experiențe amoroase :) s-au petrecut pe ”Still Loving You”. De la petrecerile pe care le făceam cu tovarășii mei din copilărie nu lipsea never ever ”Rock You Like a Hurricane”. ”Holiday” era piesa de rezistență cu care plecam la drum în tabere sau mergeam cu cortul (nu că ar fi fost ceva de petrecere, dar așa ne-am obișnuit :D). Mai apoi, după Revoluție, scorpionii ne-au lovit cu ”Wind of change”. Și povestea lor a continuat. Și pe măsură ce eu mă maturizam, îi țineam aproape de sufletul meu. Și i-am urmărit constant. Așa cum meritau, așa cum meritam și eu.

Concertul lor de la București a fost unul la care am avut emoțiile acelea pe care le ai doar când te revezi cu cineva drag. Căci, deși nu m-am despărțit niciodată cu adevărat de ei, întâlnirea este ca și cum nu ne-am văzut de nu știu câtă vreme. Era obligatoriu să fiu acolo. Era obligatoriu să fac acest gest de ”mulțumesc” pentru câtă bucurie mi-au dat scorpionii de când mă știu. Am cântat alături de miile de oameni, din care sunt sigur că cel puțin jumătate simțeau ce am simțit și eu.

Mulțumesc, Scorpions. Și nu vă faceți probleme. Voi nu o să plecați niciodată din locul acela care este numai al vostru, undeva, într-un acord al sufletului meu…

PS. Văd la Doru Panaitescu o filmare care vă arată puțintel cum a fost la concert :)

Concert Scorpions la Bucuresti (cu bloggeri in zona) from Paragusul on Vimeo.

2 comentarii la “Scorpions, un acord al sufletului meu

  1. dbine Răspunde

    Am fost la concerul lor din’93. Emoţii maaari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: