Lucruri faine din online și nu prea din online

Știți că isprăvile astea îmi plac mie, cele care ne scot din fața tastaturii și ne aruncă decisiv în offline. Cum sunt cele două de mai jos :)

Pe Groparu îl știți. Cât de bine scrie, nu mai are rost să vă zic. Și cât e de fain ca om prefer să vă arăt în cuvintele care urmează. El a lansat ”Hai să îl consolidăm pe Zoli”, un proiect în care pune inima lui mare. Și la care vă invit să participați și voi. În funcție de cât de mare vă este inima :)

Prietenii mei neobosiți de la Revista Biz organizează prima ediție de Social Media Summer Camp, la Pârâul Rece, între 22-24 iulie. Dau copy/paste despre ce o să fie acolo, că e clar pentru toată lumea :D

”Programul include cinci sesiuni de workshopuri si traininguri cu top 20 cei mai influenti bloggeri din Romania, actiuni pe grupuri de lucru, teme si interactiune peer-to-peer dar si traininguri, jocuri outdoor, foc de tabara si petreceri. Trei zile in care ne retragem in aerul tare de munte si invatam, ne distram si vorbim despre social media.

Numarul de participanti este limitat la 70 de persoane. Costul de participare este de 200 Euro + TVA /pers (companii) si 140 Euro + TVA /pers (bloggeri) si include full board accommodation – in camera dubla – timp de 3 zile (vineri – duminica), participare la traininguri, workshopuri si la trainingurile outdoor.

Deadline-ul de inscriere este 1 iulie 2011. Programul complet si speakerii evenimentului vor fi anuntati in curand pe www.bizforum.ro/smsummercamp iar pentru detalii ne puteti contacta aici.”

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Lucruri faine din online și nu prea din online”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)