26.04.2017

Astăzi vă recomand 3 evenimente mișto

Am tot zis că vreau să vă zic cât de des pot de chestii faine care se întâmplă, pe măsură ce aflu de ele. Numai că, no, ce să fac, prestez și io cum pot, așa printre picăturile pe care mi le acord singur din când în când, că așa e filmul zilele astea la mine :) Așa că profit de această ocazie pentru a vă recomanda isprăvile de mai jos.

Țineți minte că am avut onoarea și plăcerea de a găzdui aici pe chinezu.eu niște guest posturi marca Roxana și Alex de la lumeamare.ro din excursia lor în Egipt. Acuma a venit vremea să facă și un eveniment pe tema asta, la care vom afla chestiile mai picante și mai ”nisipoase” din deplasarea cu pricina :)) Evenimentul are loc pe 12 iunie, ora 13.00 la Green Tea.

Foarte faină mise pare ideea cu Arenele de joacă. Unde Gabi Szabo vă invită să faceți parte din echipa ei, pentru a promova ideea sportului pentru viață. Așa că sâmbătă, 11 iunie, la Parcul Tineretului din București, sunt așteptați părinți să-și vadă odraslele minunate alergând în Crosul Copiilor și făcând mișcare.

Cât de mișto poate fi să mergi la un eveniment fain si biletul de intrare să fie un PET sau un material care poate fi reciclat? :)) Exact asta se întâmplă la Recicloniada, joi, 9 iunie, în spațiul ”Desculț în iarbă”, în Campus Grozăvești, lângă Caminul A1. Programul este după cum urmează:
12:00 – Conferinta presa Reciclonioada, la standul Descult in iarba
13:00 Atelier Eco-Art cu Asociatia TurismVerde
16:00 Lectură Radu Paraschivescu în cadrul Lecturi Urbane – standul Desculț în iarbă
17:00 15 minutes of fame: debut al celor mai tari trupe studențești
18:00 DJ VRT
20:00 Concert SISTEM

Acuma, drept vă spun, oricum scriam de eveniment, pentru ca mi se pare foarte mișto ideea. Dar asta nu înseamnă nicidecum că nu m-am simțit deosebit de măgulit când am văzut isprava personalizată de mai jos, pentru care mulțumesc corespunzător organizatorilor :))

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cum vi se pare modul ăsta de a promova un blog?

Un banner in sidebar si o întrebare despre un site

4 comentarii

 1. miercuri, 8 iunie 2011, 08:38

  :)) interesanta caricatura, zau ! Vreau si eu una :P

  Răspunde
 2. miercuri, 8 iunie 2011, 08:39

  Ce desen ! nota 10 ! pari muuult mai tanar ! si mai in trend !

  Răspunde
 3. miercuri, 8 iunie 2011, 08:53

  Ieri am ma aflam in apropierea sediului politiei din Oltenita si am vazut pentru prima data un om, imbracat la costum, cu un brat de hartii in mana, cum ridica de jos un ambalaj de seminte si il arunca la cos. Nu am mai vazut de mult. De fapt nu imi amintesc sa ma fi vazut asta

  Răspunde
 4. miercuri, 8 iunie 2011, 14:42

  Citind articolul, o singură frază îmi tot venea în minte: ,,Tui, fir-ar să fie, de ce nu sunt eu din București?”:))

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *