Prestez cu drag două zile de Cluj :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Am zis că nu mai scriu despre un eveniment la care particip fără să zic și sponsorii și uite ca am comis-o :)) Așa că mulțumesc în acest later edit Opera Plaza pentru găzduire și ca să îmi răscumpăr greșeala dau și link către pagina lor de facebook :D

Astăzi, adică marți 7 iunie și mâine, adică miercuri 8 iunie, mă aflu la Cluj Napoca, unde nu m-am răbdat să dau o fugă măcar să simt și io puțin din TIFF :D Și cum io sunt un soldat disciplinat, m-am lăsat în voia organizatorilor festivalului, care mi-au setat țintele în acest interval (mic, știu, dar ce să fac dacă mai am și altele?). O să vă raportez ce am prestat.

Și dacă tot sunt în zonă, ce s-au gândit TVdece-ii noștri corespunzător de dragi? Ia să aplice principiul ”iată, vine maimuța 2.0 în preafrumosul nostru oraș” și m-au și intromisionat pe afișul unei preafrumoase întâlniri în offline, de aia cum îmi place mie :D Acum, vă dați seama, sunt onorat că sunt pe afișul de mai jos, dar parcă sunt atât de singurel acolo că mă apucă stinghereala și tristețea :)  O să vorbim (și) despre asta când ne întâlnim la isprava cu pricina, unde vă aștept, că doar nu degeaba am bătut 10 ore cu parascovenia asta de tren din care scriu acuma să ajung la voi :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Prestez cu drag două zile de Cluj :D”

  1. Daca tot esti in Cluj, spune-ne si noua cum e cu acele containere de colectare selectiva, de care tot scrie presa locala. Eu, din cate am vazut, la Cluj de face de ceva vreme colectare selectiva a deseurilor de hartie, plastic, sticla, metal. Interesant e ca abia acum a devenit subiect de presa.

  2. Pingback: ON – OFF 2 | dragosmone.ro

  3. Pingback: Observaţii TIFFice pentru azi « Vitrina Advertising Blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)