Hai că m-am hotărât și eu să devin mai verde

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Și nu doar pentru că astăzi este Ziua Internațională a Mediului. Și nu doar pentru că văd că acuma e cam trendinez să o bagi pe asta cu ecologia. Și nu doar pentru că cei de la Renault mi-au făcut propunerea de a mă angaja la o Expediție Verde (o campanie chiar mișto, vă zic mai jos care e faza). Ci pentru că am ajuns în acest moment al vieții mele în care a combina feelingul ecologist cu călcatul pedalei de accelerație este, mă înțelegeți, o provocare pe care nu aveam cum să o ratez și din care, trag nădejede, voi ieși cu niște învățăminte corespunzătoare.

Acuma despre campania Renault. În esență este vorba de patru bloggeri care vor trebui să rezolve sarcini de astea eco la volanul unei mașini Renault, se va face un top în funcție de modul în care ne-am achitat de sarcini, o să se monitorizeze consumul la sânge, adică niște isprăvi de astea menite să ne țină pe noi în priză și pe voi să vă distrați de noi cum prestăm :D Fiecare din cei 4 bloggeri reprezintă un oraș, adică io, cu voia dumneavoastră, reprezint Bucureștiul, Andrei Crivăț Timișoara, Ovidiu Eftimie Brașov și Marius Sescu Iași. Și fiecare trebuie să luptăm să arătăm că orașul nostru e cât de cât eco pe acolo. Da știu, la mine o să ziceți că e mission impossible :D Dar no, vedem noi… Mai multe o să vedeți voi când începe ca lumea campania, căci, firește, una este să vorbim despre și alta este să o comitem :D

Și ca să fie clar pentru toată lumea, va fi o luptă între noi. Din care doar unul va învinge… În timp ce ceilalți o să se râdă rău :D Va urma…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Hai că m-am hotărât și eu să devin mai verde”

 1. @Danniel PH @Thomas
  am 17 ani de stat in bucuresti
  ma rog, io nu sunt de vitza nobila ca altii, nu ma caut asa de intens la pedigree
  nu de alta, dar viata m-a invatat ca nu conteaza aproape deloc
  poate o sa va invete si pe voi odata chestia asta

 2. Pingback: Provocarea Verde - andreicrivat.ro blog

 3. …te-ai hotarat sa fii mai verde in sensul ca te dai a fi ungur, ca atunci ar trebui sa iti cauti un copilot care sa te confirme in aceasta calitate. Noi ne oferim bucurosi pentru locul din dreapta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)