Hai că m-am hotărât și eu să devin mai verde

Și nu doar pentru că astăzi este Ziua Internațională a Mediului. Și nu doar pentru că văd că acuma e cam trendinez să o bagi pe asta cu ecologia. Și nu doar pentru că cei de la Renault mi-au făcut propunerea de a mă angaja la o Expediție Verde (o campanie chiar mișto, vă zic mai jos care e faza). Ci pentru că am ajuns în acest moment al vieții mele în care a combina feelingul ecologist cu călcatul pedalei de accelerație este, mă înțelegeți, o provocare pe care nu aveam cum să o ratez și din care, trag nădejede, voi ieși cu niște învățăminte corespunzătoare.

Acuma despre campania Renault. În esență este vorba de patru bloggeri care vor trebui să rezolve sarcini de astea eco la volanul unei mașini Renault, se va face un top în funcție de modul în care ne-am achitat de sarcini, o să se monitorizeze consumul la sânge, adică niște isprăvi de astea menite să ne țină pe noi în priză și pe voi să vă distrați de noi cum prestăm :D Fiecare din cei 4 bloggeri reprezintă un oraș, adică io, cu voia dumneavoastră, reprezint Bucureștiul, Andrei Crivăț Timișoara, Ovidiu Eftimie Brașov și Marius Sescu Iași. Și fiecare trebuie să luptăm să arătăm că orașul nostru e cât de cât eco pe acolo. Da știu, la mine o să ziceți că e mission impossible :D Dar no, vedem noi… Mai multe o să vedeți voi când începe ca lumea campania, căci, firește, una este să vorbim despre și alta este să o comitem :D

Și ca să fie clar pentru toată lumea, va fi o luptă între noi. Din care doar unul va învinge… În timp ce ceilalți o să se râdă rău :D Va urma…

10 comentarii la “Hai că m-am hotărât și eu să devin mai verde

 1. Iosazaur Reply

  HAI TIMIȘOARA!!!

 2. Manuel Reply

  Hai Brasov. Sorry, dar la asta tin cu Eftimie. Brasovul e chiar curat, pe cuvant de brasovean :D

 3. eftimie Reply

  Bafta pretene!

 4. DannielPH Reply

  Ai tradat orasu natal?

 5. anne-marie Reply

  Și eu țin cu Brașovul din toate motivele din lume :) Am năravu subiectivității, na.

 6. ihearlights Reply

  Eu nu tin nici cu chinezu, nici cu eftimie. Eu tin cu ecologia. Si cu voia buna. De abia astept sa vad ce task’uri nastrusnice va pun astia sa faceti.
  #Fieca cel mai eco sa castige

 7. Thomas Reply

  Totusi, zic eu, Bucurestiul nu ar fi trebuit reprezentat de un blogger bucurestea?, sau n-avem?:=))

 8. chinezu Reply

  @Danniel PH @Thomas
  am 17 ani de stat in bucuresti
  ma rog, io nu sunt de vitza nobila ca altii, nu ma caut asa de intens la pedigree
  nu de alta, dar viata m-a invatat ca nu conteaza aproape deloc
  poate o sa va invete si pe voi odata chestia asta

 9. VirtualKid Reply

  …te-ai hotarat sa fii mai verde in sensul ca te dai a fi ungur, ca atunci ar trebui sa iti cauti un copilot care sa te confirme in aceasta calitate. Noi ne oferim bucurosi pentru locul din dreapta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.