Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Sunt în Paris, de aia reacționez în slow motion :D

Da, dragilor, după ce am avut o perioadă plină de evenimente și deplasări, am zis că trebe neapărat să evadez undeva cu familia. Și ce loc poate fi mai frumos, și pentru noi cei mari și pentru ei cei mici, decât Paris? :D Pentru Mara și Alex prestăm un Disney Parc. Pentru noi ăștia mai mari e de ajuns că ne plimbăm un pic prin orașul ăsta minunat și ne mai relaxăm :) Așa că, de aia zic, dacă vedeți că reacționez mai lejer, aveți explicația :D

Dar cum nu am cum să nu arăt cu degetul înspre niște chestii pe care le văd în goana calului, aveți mai jos 3 isprăvi:

1. Tovarășul Ștefan Murgeanu a început să prindă campanii la el pe blog. Aș putea să vă țin un întreg curs despre cât sunt de bucuros când văd că tovarăși de ai mei încep să se miște cu talent pe tarlaua blogosferică :) Dar mai bine mă abțin și vă invit la el să vedeți ce și cum :)

2. Cum mă știți mare fan de adus onlineul în offlline, vă dați seama că salut cu mare bucurie inițiativa tovarășilor din Târgu Mureș de a organiza Mureș Fotball BlogMeet. La care, dacă astrele nu sunt potrivnice, voi participa cu mare drag :)

3. La sugestia neobositului Brainiac, am pus și eu la licitația pentru Marian un CD dublu cu istoria Miles Davis, care mi-e foarte drag, dar aia e ideea cu licitații de genul ăsta, să pui un pic din sufletul tău în ele :)

10 comentarii la “Sunt în Paris, de aia reacționez în slow motion :D

 1. Ionut Reply

  Înseamnă că o să ne strângem cu toţii pe la sfârşitul lunii la Tîrgu Mureş, s-o punem de-o miuţă blogeristică :D

 2. Glass and Iron Reply

  :) Inteleg foarte bine ce vrei sa spui cu “SĂ EVADEZ” :) Esti unul dintre fericitii care au evadat ! Dar, din cate imi dau seama, te vei intoarce in “inchisoare” :) :)
  Te rog, urca pe Montmartre si bea un absint (mic) pentru mine. Dar unul singur fiindca nu vreau sa ma pilesc. Pictor nu am ajuns, la Paris nu am ajuns … ma gandeam ca macar un absint sa beau din cand in cand.

  Distractie placuta !

 3. FREAKTUNING Reply

  sa nu ratezi piratii din caraibe de la disney ;)

 4. Stefan Murgeanu Reply

  multam, domnu :)

  am pus berile la rece :D

 5. Papa Reply

  vezi ca pentru Disney ai nevoie de doua zile sa vezi tot :)

 6. Gyerko Szabolcs-Laszlo Reply

  Daca mai esti pe acolo, daca nu te superi iti sugerezi, sa mergi sa vezi finala de la Roland Garros dumunica asta. Federer si Nadal sunt in finala

 7. sorin Reply

  Salutare!
  Treci te rog daca ai timp si pe la Jim Morrison.
  Spune-i ca venim si noi in cativa ani si ca inca mai ascultam The Doors! Mersi frumos!
  Sanatate

 8. Mures Champions League | Radu Oncescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.