A fost prea repede inainte

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

… şi poate că nu ar fi trebuit să se termine.

Eu vreau cuvântul meu înapoi: „Extraordinar”. Nu ştiu de ce, dar s-a apucat toată lumea să îl folosească în stânga şi în dreapta de parcă ar fi sinonimul „interesantului”. „Cum a fost spectacolul x?” „Interesant”.

Dar de ce am o problemă cu folosirea cuvântului „extraordinar”? Aş cam avea nevoie de el acum şi mi-e teamă că nu reuşesc să transmit îndeajuns de bine impresia mea despre spectacolul „Pe repede inainte” al companiei de dans israeliene, Avshalom Pollak & Robby Barnett de la compania de dans Pilobolus recunoscută şi apreciată internaţional a€“ Inbal Pinto & Avshalom Pollak (vezi video aici).

Vă rog să îmi lăsaţi „extraordinarul” în pace pentru că spectacolul de aseară a avut efectul de a te lovi cu puterea unui mamut dar cu o gentilitate pe care nu o pot compara decât cu ceea ce am văzut aseară.

Am văzut comparaţii între dansul contemporan şi drogaţii de amfetamine, unele spectacole pot fi descrise astfel (da, îmi plac aceste spectacole) dar ceea ce am văzut aseară este un spectacol cum nu o să mai apuc să văd curând.

Cum? Cum să ajungi la acel stadiu tehnic, la desăvârşirea mişcărilor? Cum să dansezi o coregrafie incredibil de bună şi să nu te simţi impovărat? Spectacolul de aseară a fost o manifestare a (ATENŢIE! Clişeu)  perfecţiunii, ceva ce perfect.

„Pe repede inainte” face parte din spectacolele de care îmi voi aminti peste câteva luni când voi fi tânji după Festival.

PS. Îşi mai aminteşte cineva de Mazilu după spectacolul de aseară? Eu da, de data aceasta, era şi mai mic, în acelaşi colţ întunecat, plângând în hohote şi dând cu pumnii în pământ (iata un exemplu).

Sursa foto: Sibfest.ro

Articol scris de Cristian Clita (ca sa nu arunce Mazilu cu oua dupa Chinezu).

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “A fost prea repede inainte”

  1. Pingback: Un premiu special “de vis” « pr intre randuri

  2. Rar mi-a fost dat sa vad, sa zicem, o comparatie mai tare decat aceasta : “a avut efectul de a te lovi cu puterea unui mamut dar cu o gentilitate pe care nu o pot compara decât cu ceea ce am văzut aseară.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)