Ce iese din "Faust", nu mănâncă (neapărat) succes

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Să clarificăm, „Lulu” nu este dintre cele mai bune spectacole ale Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu şi nici ale lui Silviu Purcărete. Dar poate că orice spectacol făcut de Silviu Purcărete după „Faust” la Sibiu nu ar fi fost îndeajuns de bun pentru că, să o recunoaştem, nu poţi scoate câte un „Faust” în fiecare zi.

„Lulu” este mai mult o dedicaţie, este un „spectacol-mulţumesc” pe care Silviu Purcărete i l-a dedicat Ofeliei Popii. Poate că acesta este şi motivul pentru care acest spectacol are succes deoarece, iertat să-mi fie din partea celor care au o obsesie pentru Purcărete, în rest, „Lulu” nu frizează genialitatea cu care m-am obişnuit la spectacolele regizorului.

Ce pot să apreciez la acest spectacol este talentul Ofeliei Popii, o revelaţie pe scândura sibiană de apreciat în spectacole că „Faust” (desigur!), „Felii” sau „Cerere în casatorie” dar aştept un Silviu Purcărete aşa cum ne-am obişnuit.

Sursa foto: Sebastian Marcovici

Articol scris de Cristian Clita.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)