Așa mi se întâmplă mie câteodată niște chestii faine

Hai să vă explic. Păi cum eram io mâhnit că anul acesta nu reușesc să ajung la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, numai ce îmi propune Ruxa, suflet caritabil cum o știm :), să îmi trimit io un ambasador al Republicii Culturale Chineze la Sibiu, ca să mai compensez tristețea ce mă lovise. Zis și făcut, am executat un fel de concurs, după care Diana Câmpean a primit scrisoare de acreditare ca ambasador oficial al Republicii :D Drept pentru care puteți vedea cât de fain transmite ea de la Festival ce se întâmplă pe acolo.

Și asta nu e tot. Căci, pe deja celebrul Drumul Mingii, am povestit cu Cristian una, alta, el fiind unul din cei mai energici faini ai Festivalului pe care i-am văzut vreodată :)) Și din vorbă în vorbă numai că ce s-a legat propunerea de a scrie și el pe Republica Culturală Chineză, propunere pe care Cristian a acceptat-o cu entuziasm.

Ceea ce mă pune în extraordinara ipostază de a nu fi prezent nici măcar o secundă la FITS 2011, dar să am probabil cea mai bună acoperire a evenimentului :D

Mulțumiri maxime Diana, Cristian și, of course, Ruxa, fără de care nici acest post și nici niște chestii care se întâmplă la Festival nu ar fi fost posibile :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)