Așa mi se întâmplă mie câteodată niște chestii faine

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Hai să vă explic. Păi cum eram io mâhnit că anul acesta nu reușesc să ajung la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, numai ce îmi propune Ruxa, suflet caritabil cum o știm :), să îmi trimit io un ambasador al Republicii Culturale Chineze la Sibiu, ca să mai compensez tristețea ce mă lovise. Zis și făcut, am executat un fel de concurs, după care Diana Câmpean a primit scrisoare de acreditare ca ambasador oficial al Republicii :D Drept pentru care puteți vedea cât de fain transmite ea de la Festival ce se întâmplă pe acolo.

Și asta nu e tot. Căci, pe deja celebrul Drumul Mingii, am povestit cu Cristian una, alta, el fiind unul din cei mai energici faini ai Festivalului pe care i-am văzut vreodată :)) Și din vorbă în vorbă numai că ce s-a legat propunerea de a scrie și el pe Republica Culturală Chineză, propunere pe care Cristian a acceptat-o cu entuziasm.

Ceea ce mă pune în extraordinara ipostază de a nu fi prezent nici măcar o secundă la FITS 2011, dar să am probabil cea mai bună acoperire a evenimentului :D

Mulțumiri maxime Diana, Cristian și, of course, Ruxa, fără de care nici acest post și nici niște chestii care se întâmplă la Festival nu ar fi fost posibile :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)