Emisiune despre facebook și urmările ei la creierul unora

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Prin grija lui Eugen (via our mother Rusia :D), iacătă înregistrarea emisiunii de la 10TV, moderată de Mbela, unde am prestat împreună cu Alex.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Emisiune despre facebook și urmările ei la creierul unora”

  1. Finalul este de tinut minte : legatura dintre parinte si copil.

    Nu stiu ce se va intampla in viitor dar deocamdata nu se poate discuta despre „cei 7Gb de acasa” ci numai despre „cei 7 ani de acasa”. Educatia „off line” primita acasa este cea care are importanta. Atat timp cat asta nu se va intelege, computerul, doar o unelata, va reprezenta o cauza de probleme. In definitiv si ciocanul este o unealta dar nu i-l dai copilului tau sa se „joace” cu el, pana nu ii explici ce si cum, nu-i asa ?

    Dar nu este valabil numai pentru copii, si aia mari, daca-s fraieri, isi pot da peste degete cu ciocanul sau cu computerul … tot lipsa de „off line”.

  2. Mno, exact când devenise interesant s-a terminat… Asta e de fapt ideea… Relatia off-line intre parinte si copil… daca asta mere… poti dormi linistit ca ai un copil cu capul pe umeri.
    Oricum (zice unu care si-a pierdut mult timp pe mirc prin ’95), vine o vreme când orice om cu o țâr’ de creier se prinde că berea-i mai bună la crâșmă cu prietenii decât în casă-n fața monitaurului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)