Ce beri trebe să bea nește bloggeri în Amsterdam?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Vă rog din start să tratați întrebarea din titlu cu maximă seriozitate. Nu de alta, dar unii dintre noi chiar luăm foarte în serios berea :D Așa că dacă tot mergem la Amsterdam cu Revista Biz (mie îmi place să îi spun ”printul onlineului românesc” căci tare mă coafează cum îmbină ei printul cu onlineul :D), v-aș ruga să ne faceți niște recomandări de bere. Căci mă gândesc cu mintea mea și cu papilele (de)gustative din dotare că or fi având și olandezii ăia mai multe tipuri de licoare minunată :D

Cei care vor să facă recomandări de lucruri de văzut, să meargă la Manafu. La mine se fac recomandări de lucruri de băut :D

Și în timp ce vă gândiți ”^#%^*(_E$****#T^ de bloggeri care merg ei să de distreze în Amsterdam” :D vă anunț, apropo de printul onlineului românesc, că Revista Biz tocmai ce a scos prima copertă de business cu augmented reality, în rolul unui Robert Downey Jr. românesc fiind explodatul Vlad Stan :)) Io vă recomand să faceți rost de revistă și pentru că Vlad prestează într-un mare fel, dar și pentru a vedea un experiment foarte reușit pentru presa din România :) Apropo de prestația lui Vlad, aveți mai jos nește chestii de la the making of :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

16 thoughts on “Ce beri trebe să bea nește bloggeri în Amsterdam?”

 1. Pai, sigur o Heineken, asa ca omagiu gazdelor si ca experienta de neuitat si un Amstel ca esti microbist.
  Si apoi o colinda dupa “chariot with beer” al lor, fara sa mai intri in detalii nesemnificative precum “ce nume are ?”, “cat la suta e alcool ?” si alte mizilicuri d-astea pentru sclifositi.

 2. Nasol cu berea pe-acolo! E plin de bere de toate felurile dar dacă nu ţi se recomandă ceva serios ai şansa să bei tot felul de poşirci. Dacă nu ştii şi nu ştii ce să bei îţi recomand o bodegă românească în care am găsit Ursus dar asta numai în cazul în care chiar eşti disperat. Cel mai mişto este, dacă ai timp şi răbdare, să guşti din berile lor. E păcat să treci pe-acolo şi să nu faci nişte teste pe care îţi promit nu le vei uita! :)

 3. nu stiu cat de mult ar conta recomandarile..!!
  adevaratii “beutori’ au instincte recunoscute….si se descurca de minune pe ‘spatii largi’ :)
  si din experienta stiu ca doar primele 3-4 beri conteaza…..APOI NU MAI CONTEAZA…NIMIC..!!! IN AFARA DE BERE….DE CARE-O FI…NUMAI SA FIE MUUUULTAAA..!!! :)

 4. Deci, habar n-am ce bere se bea acolo, așa că-ți propun să mă iei pe mine pe post de degustător. Dar ține seama că eu beau doar de-aia fără alcool și nu știu dacă te ”coafează” asta. :D

 5. Pingback: Ten bloggers that I read every day| Pavel Ionuţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)