Cum vi se pare Harta Reciclării?

Este vorba despre siteul hartareciclarii.ro. Care îți arată, deocamdată, centrele și punctele de reciclare și de colectare din București și din Ploiești. Și ca să vedeți cum le arată, faceți și voi o verificare pe zona în care locuiți. Eu, spre exemplu, nu am știut că am atâtea in zona mea, pe Titulescu – Banu Manta :) Ceea ce e o veste bună. De aia zic să încercați și voi și dacă vedeți că ceva nu e în regulă pe acolo să-i anunțați pe cei de la Viitor Plus, cei care au realizat siteul, o organizație non-guvernamentală (firește, că doar nu ați crezut că statul ar face așa ceva ever ever).

Iar dacă vă lasă sufletul, puteți scrie și la voi despre hartareciclarii.ro. Nu e vorba de nici o campanie plătită sau de alte șmecherii, ci doar, în ceea ce mă privește, cel puțin, de credința că avem nevoie de un astfel de site și că depinde și de noi să îl facem să funcționeze.

Mulțumesc.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

14 thoughts on “Cum vi se pare Harta Reciclării?”

 1. Initiativa este foarte faina, dar se va stinge la fel cum a aparut. Suntem prea putini cei care reciclam, ajutam la pastrarea unui mediu curat si sanatos. Nu suntem „pregatiti” pentru asa ceva. Deocamdata.

 2. Laudabila initiativa.
  Eu, una ma voi altura. Si sunt optimista. :)
  Trebuie sa facem ceva in acest sens…..pic cu pic….

 3. Vreau sa-i raspund lui Serban.
  De ce esti atat de pesimist, Serban? Si-ti dai cu parerea in necunostinta de cauza?! Proiectul abia a-nceput si-apoi esti sociolog? Deoarece afirmi : „Nu suntem “pregatiti” pentru asa ceva. Deocamdata.”…????
  Cei care se implica in astfel de proiecte, in general, sunt oameni cu initiativa, atitudine si mai ales….pozitivi. Ce-si propun chiar realizeaza! :)

 4. Pingback: Protejarea mediului: efort minim, contributie eficienta « Blog Lumea Educatiei

 5. Este păcat totuşi că nu există (prea multe) centre de reciclare. Lumea le colectează, dar cam atât :( Oricum îi trebuie multă promovare şi o campanie de conştientizare.

 6. Avem și noi câteva tomberoane prin oraș pentru materiale reciclabile, pe sortimente, dar uite că nu știu cine le-a pus. Oricum, nu-s nici din Bucrești, nici din Ploiești. Nu prea se înghesuie lumea să-și depoziteze gunoiul acolo, ceea ce înseamnă că mai e de lucrat cu mentalitatea…

 7. Pingback: Eco Marketing | Ana Matei's Blog

 8. Pingback: E bine și cu reciclarea asta | Tătar Iulian

 9. http://www.ecoromambalaje.ro/harta_colectare_selectiva.php
  Cel putin, in acest moment, puteti vedea in cate orase exista proiecte de colectare selectiva, containere colorate sau colectare cu saci ( in zonele rurale sau orase mici). Tot ce stiu este ca se lucreaza la aceasta harta care va arata in detaliu, pentru fiecare oras, strazile unde sunt amplasate containere sau cartierele in care se colecteaza cu saci.
  Pentru cei care nu stiu, unele proiecte de colectare selectiva dateaza de prin 2006 si functioneaza chiar foarte bine.

 10. Salutare!

  Va multumim tuturor pentru incurajari si gandurile de bine!
  Cu pasi mici si siguri vom izbandi!

  Avem nevoie de multa sustinere si promovare! Asa ca orice ajutor si idee din partea voastra e binevenit!

  Multumim, Cristi!

  Echipa ViitorPlus

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)