Ce frumos se mișcă Brașovul…

Aș putea să vă explic încă o dată de ce e important să funcționeze comunitațile din zona în care prestați ca ființe 2.0, atât pentru voi, dar și pentru restul celor din piață, care văd astfel că se mișcă ceva și se mișcă în bine. Dar nu mai zic nimic, căci în ceea ce privește Brașovul, timpul teoriilor a trecut, iar practica lor de acolo e minunată :D

Păi uite la Bloghiță, cel care a venit cu ideea unui traseu pe Transalpina, care să fie făcut împreună cu bloggerii. Foarte mișto ideea, care merge la mare fix pe feelingul meu de scos onlineul in offline și de simțit bine împreună. Pentru cei care vor comenta că nu e nu știu ce mare șmecherie, sunt sigur că voi faceți de astea din două în două zile și nu strâmbați din nas doar de dragul de a vedea partea goală a paharului.

Apoi hai să ne uităm la clipul realizat de Manu și de cei de la SM Brașov cu Rivionze în rolul principal pe Drumul Mingii. Jos pălăria pentru ce au făcut! Da, sigur, din nou nu au inventat ei apa caldă, dar sprijin oricând pe cineva care face ceva, decât pe cineva care comentează cocoțat pe gard.

11 comentarii la “Ce frumos se mișcă Brașovul…

 1. Ihearlights Răspunde

  Ma bucur sa vad ca baietii se descurca foarte bine. Au multe idei, si pe viitor o sa facem proiecte mai mari si mai frumoase.

  Felicitari lor.

 2. Bere Timisoreana Răspunde

  Videoclipul celor de la SM Brasov, alaturi de toate posturile si comentariile de sustinere pe care le-am primit inca din prima zi de Drumul Mingii ne-au convins ca blogosfera din Romania are foarte multe de oferit.

  Va multumim tuturor pentru ca ne-ati facut sa simtim ceea ce inseamna cu adevarat implicare, pentru sinceritatea si sufletul pus in fiecare actiune.

 3. Harry Răspunde

  Ideea cu foile nu este atat de noua, am mai vayut-o in niste clipuri. Dupa parerea mea in anumite pasaje, imaginile ar fi trebuit sa fie schimbate mai lent.
  Atat despre partile negative ale videoclipului. In rest, felicitari pentru realizare.
  DEspre partile pozitive vor scrie altii (mult si bine).

 4. Bloghita Răspunde

  Multumim. Cum se zice: „Mai sunt de acolo de unde au venit astea…” :)

 5. Manuel Răspunde

  Multumim se sustinere si de aprecieri. Stiu ca nu este o idee noua. Am asemenea filme stop motion destul de multe pe blog si sunt unele mult mai tari ca acesta. Ideea era sa facem ceva pentru Drumul Mingii, atat cat am putut face in timpul foarte scurt pe care l-am avut. Multumim din nou :D

 6. eftimie Răspunde

  @Harry No las’ că nu-i salonul de la Geneva aici.

 7. rivi Răspunde

  actingul regia si montajul totul a fost facut pentru prima data.. deci eu zic ca a iesit super. . mersi chinezu pentru cuvintele frumoase

 8. Florin Grozea Răspunde

  Brașooooovul, Bra-șo-vul!!!! :-)

 9. Manuel Răspunde

  Multumim de sustinere Florin! vom face si chestii mai faine. Asta a fost din scurt :P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: