Hai că am mai filmat o reclamă video :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ehe, vă spuneam eu când am scris despre lucrul de acasă că o să mai abordăm subiectul acilea. Ce nu știam eu atunci, însă, era că o să ne distrăm atât de tare când o să filmăm isprava de mai jos, care este o reclamă (mă rog, un fel de :D) pentru www.primul-e-cont.r0. Înainte de a vă lăsa să vă râdeți și voi :D, vă spun doar că merită să intrați pe siteul cu pricina pentru că e cu premii serioase, pe care le enumăr ca să nu ziceți că sunt rău: un Mini Cooper, un Vespa, o bicicletă BMW și mai multe premii în bani.

Now enjoy :D Și, of course, aștept părerile voastre colea jos în comentarii :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

27 thoughts on “Hai că am mai filmat o reclamă video :D”

 1. Pingback: Simona Ionescu » Chinezu face film, iar englezii o casa dintr-un cort

 2. @Vitaclub
  daca ai argumente, te rog sa ni le spui
  caci daca la atat se rezuma commentul tau, imi vei permite sa te bag la spam
  caci, fara sa fiu rau, viraclub mi se pare slab rau

 3. pro-basistul scriitoras de la timisoara, alexandru potcoava a incetat azi noapte din viata,se pare ca se fac cercetari,nu se stie dc…tipul avea un caracter cam naspa si era si un militant pt drepturile homosexualilor din pdl….se lauda mai tot timpu ca e cineva in romania pt ca a ajuns pe google…cred ca i se trage de la plimbarile prin parcul central….

 4. Tu in finalul articolului spuneai ca astepti parerile nostre in comentarii, nu?
  Ei bine, parerea mea a fost ca-i destul de slab realizat clipul. Tu cand vezi o fata pe strada si nu-ti place de respectiva, incepeti sa notezi pe foaie toate argumentele pentru care ti se pare antipatica, adica ba frate are nasu’ mare, picioarele strambe, etc.
  Clipul mi se pare pur si simplu sec, lipsit de orice fel de inspiratie, iar interpretarea e jalnica, iarta-ma ca-ti spun, iar in ceea ce priveste blogul meu, nu ma astept sa placa la toata lumea, asta e, nu poti invata pinguinii sa zboare.

 5. @Vitaclub
  no bine, mah, lasa-ne pe noi atunci sa fim jalnici si tu sa faci succesuri cu atitudinea asta de pinguin care zboara
  iti urez multe succesuri in ceea ce faci
  dar stai, nu cred ca ai nevoie sa iti urez eu nimic, tu stii ce ai de facut si faci cu un bun simt care altora ne prisoseste

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)