Cum vi se pare aplicația de facebook pentru Piratii…?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Numai ce am lăudat campania pentru ultima parte din Pirații din Caraibe, că acuma mă văd pus în situația deloc fortuită (adică e pe contract, mă înțelegeți :D) de a lăuda și aplicația de facebook în aceeași chestiune piratească :)) Căci veți vedea după ce vă veți juca pe ea că este printre chestiilea funny de pe facebook care te binedispun în loc să te streseze (cum fac celelalte 98,34% din ce există pe facebook). Intrați și vedeți voi acolo ce și cum, nu îmi mai bat eu gura de pomană :D

Și după ce vă jucați, reveniți și îmi spuneți dacă am io minte de copil de mă joc de astea sau e chiar reușită aplicația :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Cum vi se pare aplicația de facebook pentru Piratii…?”

  1. E dragut jocul. Totusi i-am dat „remove”. Daca nu treci de un nivel poti alege sa trimiti pe wall prietenilor tai ca sa treci mai departe Asta mi se pare o tampenie. Pe mine m-ar deranja asa cum m-au deranjat cei care au dat accept la aplicatia aia cu ” sa vezi cine ti-a vizitat profilul” cu mesajele lor.

  2. Mi se pare fun aplicatia dar mai mult m-as uita pe quizz-uri decat sa fiu nevoit sa postez pe wall mesajul cu din „19 mai…..”. La un moment dat ar ajunge sa faca spam si aplicatia asta. Evident sper sa reusesc sa trec de primul nivel.

  3. Frumoasa grafica (atat cat s-a putut modifica din materialele originale), interesanta ideea de sink the boat – mi-ar fi placut sa joc contra unui opponent eventual. Cu buguri de tipul am gasit barca la nivelul 2 dar nu mi-a inregistrat-o asa ca am ramas blocata in mai multe incercari esuate si apoi nevoita sa dau ba share pe wall, ba Invite friends, ba sa raspund la intrebari. (am rulat pe Firefox 4). Ar fi fost frumos un link catre un Fan Page pentru impresii – sau poate nu l-am observat eu….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)