Cum vi se pare aplicația de facebook pentru Piratii…?

Numai ce am lăudat campania pentru ultima parte din Pirații din Caraibe, că acuma mă văd pus în situația deloc fortuită (adică e pe contract, mă înțelegeți :D) de a lăuda și aplicația de facebook în aceeași chestiune piratească :)) Căci veți vedea după ce vă veți juca pe ea că este printre chestiilea funny de pe facebook care te binedispun în loc să te streseze (cum fac celelalte 98,34% din ce există pe facebook). Intrați și vedeți voi acolo ce și cum, nu îmi mai bat eu gura de pomană :D

Și după ce vă jucați, reveniți și îmi spuneți dacă am io minte de copil de mă joc de astea sau e chiar reușită aplicația :))

4 comentarii la “Cum vi se pare aplicația de facebook pentru Piratii…?

 1. giolly Răspunde

  E dragut jocul. Totusi i-am dat „remove”. Daca nu treci de un nivel poti alege sa trimiti pe wall prietenilor tai ca sa treci mai departe Asta mi se pare o tampenie. Pe mine m-ar deranja asa cum m-au deranjat cei care au dat accept la aplicatia aia cu ” sa vezi cine ti-a vizitat profilul” cu mesajele lor.

 2. icsmo Răspunde

  oficial sunt spalator de punte =)) sper sa ma pricep…

 3. Laurentiu Buica Răspunde

  Mi se pare fun aplicatia dar mai mult m-as uita pe quizz-uri decat sa fiu nevoit sa postez pe wall mesajul cu din „19 mai…..”. La un moment dat ar ajunge sa faca spam si aplicatia asta. Evident sper sa reusesc sa trec de primul nivel.

 4. alex_sanduleasa Răspunde

  Frumoasa grafica (atat cat s-a putut modifica din materialele originale), interesanta ideea de sink the boat – mi-ar fi placut sa joc contra unui opponent eventual. Cu buguri de tipul am gasit barca la nivelul 2 dar nu mi-a inregistrat-o asa ca am ramas blocata in mai multe incercari esuate si apoi nevoita sa dau ba share pe wall, ba Invite friends, ba sa raspund la intrebari. (am rulat pe Firefox 4). Ar fi fost frumos un link catre un Fan Page pentru impresii – sau poate nu l-am observat eu….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: