Care vă băgați la un meci de fotbal în Brașov?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Eu plec spre Brașov pe 24 mai, marți dimineața. Am 3 locuri în noul Ford Focus cu care călătoresc zilele astea pentru doritorii care vor să vină și ei :D O să aplic regula primul venit, primul servit :)) Eu de întors mă întorc pe 26 dimineața la prima oră, așa că cei care stați până atunci vă puteți întoarce cu mine, iar dacă nu vă descurcați voi, că sunteți mari :D

Cum tot sunt în Brașov pe 24 și pe 25 mai pe Drumul Mingii, am stat io cu Bogdan și ne-am gândit că e păcat să irosim frumusețe de teren pus la dispoziție de Timișoreana, așa că dăm strigarea la bloggeri să vină să facem niște meciuri pe terenul cu pricina. Și cum știu că, pișicherilor ce sunteți :D, întâi vă gândiți la bere, da, așa este, Timișoreana face cinste celor care vor juca acolo :)

Detalii despre ce și cum găsiți la Bogdan. Io vă spun doar că nu e obligatoriu să fiți din Brașov. Și că, spre exemplu, dacă văd că vin oameni să joace din București sau Târgu Mureș, io o să mă foarte bucur. Iar dacă văd pe careva din Baia Mare, mă fac ospătarul lui pe toată durata sejurului său în Brașov :))

Ne vedem la bere, ăăăă pe terenul de joc :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Care vă băgați la un meci de fotbal în Brașov?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)