Care vă băgați la un meci de fotbal în Brașov?

Later edit: Eu plec spre Brașov pe 24 mai, marți dimineața. Am 3 locuri în noul Ford Focus cu care călătoresc zilele astea pentru doritorii care vor să vină și ei :D O să aplic regula primul venit, primul servit :)) Eu de întors mă întorc pe 26 dimineața la prima oră, așa că cei care stați până atunci vă puteți întoarce cu mine, iar dacă nu vă descurcați voi, că sunteți mari :D

Cum tot sunt în Brașov pe 24 și pe 25 mai pe Drumul Mingii, am stat io cu Bogdan și ne-am gândit că e păcat să irosim frumusețe de teren pus la dispoziție de Timișoreana, așa că dăm strigarea la bloggeri să vină să facem niște meciuri pe terenul cu pricina. Și cum știu că, pișicherilor ce sunteți :D, întâi vă gândiți la bere, da, așa este, Timișoreana face cinste celor care vor juca acolo :)

Detalii despre ce și cum găsiți la Bogdan. Io vă spun doar că nu e obligatoriu să fiți din Brașov. Și că, spre exemplu, dacă văd că vin oameni să joace din București sau Târgu Mureș, io o să mă foarte bucur. Iar dacă văd pe careva din Baia Mare, mă fac ospătarul lui pe toată durata sejurului său în Brașov :))

Ne vedem la bere, ăăăă pe terenul de joc :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Care vă băgați la un meci de fotbal în Brașov?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)