Se caută bloggeri oficiali pentru TIFF

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Tovarășii de la VITRINA au ei chef să fie reprezentați de un blogger oficial la TIFF, așa că au decis să lanseze o ofertă către bloggerii care ar putea presta corespunzător la respectivul festival. Cei interesați sunt rugați să… citească mai jos cum am dat io copy/paste de la sursa originală :))

”Ce ai tu de câştigat din toată treaba asta? Păi, bilete la filme, invitaţii la evenimente, o să te întâlneşti/reîntâlneşti cu cei mai faini bloggeri români, o să-ţi crească traficul/commenturile/like-urile şi dacă eşti mai impresionant decât celălalt blogger, primeşti un iPod Touch, pentru că-l meriţi.

Dar până să ajungi în finală trebuie să demonstrezi că vrei acest lucru. Aşa că scrie un post, fă un video, fă un audio, o manifestare, ce vrei tu, ce crezi că o să te facă pe tine un BLOGGER OFICIAL TIFF. După ce ţi-ai finalizat creaţia, ne trimiţi un link pe adresaVreauLaTIFF[at]vitrina[dot]ro, dar nu mai târziu de 24 mai 2011. Apoi aştepţi.”

Și ca să vedeți cum înțelege VITRINA să își selecteze oamenii, vă recomand să vizionați filmul de mai jos :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Se caută bloggeri oficiali pentru TIFF”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)