Cu cine mă văd în Bistrița pe Drumul Mingii?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dap, vineri, 20 mai sunt la Bistrița pe Drumul Mingii. Ocazie cu care, firește, vă invit să bem niște bere, pe care, și mai fitește, o dau eu :D Așa că vineri, de pe la 13.00, vă aștept în Parcul Eminescu.

Și ca să ne putem organiza mai cu talent, v-aș ruga să mp loviți acilea jos în comentarii sau pe cristi.china pe gmail cu inteția voastră de a participa. Merci :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Cu cine mă văd în Bistrița pe Drumul Mingii?”

  1. Nu sunt blogger,dar citesc cu multa placere postarile tale si a altora!!Sunt gata sa te vad vineri !!Deci voi fi acolo in Piata Eminescu !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)