Aceasta postare este o reclamă care mi-a adus fix 0 lei

Pentru că trebuie să facem și de astea, noi, ca bloggeri. Dacă simțim nevoia să scriem, de exemplu, despre Cabana Moților, să scriem, fraților. Indiferent de motivația pe care o avem. Să nu ne gândim decât o clipă la faza cu ”iar o să zică unii că e reclamă sau nu știu ce” după care să pășim magistral mai departe. Pentru că noi și numai noi suntem și trebuie să fim stăpânii absoluți ai blogului nostru.

De ce scriu eu despre Cabana Moților? Dintr-o frustrare. Asta e motivația mea. Din ciudă că nu am reușit să ajung și eu acolo, deși ar fi trebuit să fiu… Dar, pentru că în viață nu le poți avea pe toate, s-a întâmplat să intervină ceva și să nu pot fi cu gașca mișto care a fost în zonă. Dar scriu pentru că am vorbit cu unii din cei care au fost acolo, bloggeri de-ai noștri, firește, și mi-au zis ca s-au simțit excelent. Așa că, mergând umil pe urmele lui Arghezi, care din bube, mucegaiuri și noroi năștea niște minunații, așa scriu și eu acum (respectând proporțiile, ce dracu, măh :D) din frustrare, dar cu mare drag :)

Și încă o dată zic: scrieți dacă vă place ceva, nu vă gândiți la cei pentru care negativismul este o a doua natură. Pentru că, și asta e regula de aur pe care o aplic eu permanent, înainte de a fi bloggeri suntem oameni, dragilor :)

11 comentarii la “Aceasta postare este o reclamă care mi-a adus fix 0 lei

 1. rivi Răspunde

  pai ca bine zici. acum un multumesc or putea sa spuna :d

 2. katairobi Răspunde

  @rivi de ce sa spunem? ca si el o fost prezent acolo…numa ca in inimile noaste:)
  lasa chinezule, data viitoare faci si tu timp sa vii aci in ardeal

 3. Dan Ciulea Răspunde

  nu’i bai chinezule, ca o fost prezent simabilu’ Murgeanu’, si o avut tricou’ cu dreamteam pe el…asa ca tati ati fost :P

 4. Manuel Răspunde

  Fa-ti clone si trimite-le peste tot. Poate nu isi dau oamenii seama :))

 5. Bogdan Răspunde

  Drept e că ne-ai cam lipsit! Da recuperăm mă, recuperăm. Și tot mergem la moți cândva:) să guști și tu din gulașul făcut de vegetarianul din mine :))

 6. ihearlights Răspunde

  Ba, eu va urasc. Pe toti aia care ati fost la cabana, si pe mine nu m-ati luat. Ce conteaza ca am fost invitat si nu am putut ajunge? VA URASC. HUOOO! :P

 7. [D][S][N] Răspunde

  Asta-i o postare a unui om.

 8. TVdece Răspunde

  Mi-a placut Terapia? Mi-a placut! Am scris de ea? Am scris! Si asa o sa fac cu orice lucru care imi place. Cei care vad bani in spatele oricarui articol, sa ma sune pe fix!

 9. Laurentiu Horubet Răspunde

  Eu nu cred ca un blogger pe bune scrie despre ce „vrea” muschii altuia… pe bune :)

  Mersi

 10. injineru' Răspunde

  ce-i drept eu l-am văzut pe murgeanu cum suspina într-un ungher cu poza lui chinezu în faţă:) practic, chinezule, erai şi tu acolo cu noi:) nu ştiu dacă s-a mai gândit cineva la tine când s-a servit bunătatea de gulaş dar na, nu e nimic perfect:)

 11. Danny Răspunde

  „Scrieți dacă vă place ceva, nu vă gândiți la cei pentru care negativismul este o a doua natură.”. Asta e o fraza de notat si de retinut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: