Aceasta postare este o reclamă care mi-a adus fix 0 lei

Pentru că trebuie să facem și de astea, noi, ca bloggeri. Dacă simțim nevoia să scriem, de exemplu, despre Cabana Moților, să scriem, fraților. Indiferent de motivația pe care o avem. Să nu ne gândim decât o clipă la faza cu ”iar o să zică unii că e reclamă sau nu știu ce” după care să pășim magistral mai departe. Pentru că noi și numai noi suntem și trebuie să fim stăpânii absoluți ai blogului nostru.

De ce scriu eu despre Cabana Moților? Dintr-o frustrare. Asta e motivația mea. Din ciudă că nu am reușit să ajung și eu acolo, deși ar fi trebuit să fiu… Dar, pentru că în viață nu le poți avea pe toate, s-a întâmplat să intervină ceva și să nu pot fi cu gașca mișto care a fost în zonă. Dar scriu pentru că am vorbit cu unii din cei care au fost acolo, bloggeri de-ai noștri, firește, și mi-au zis ca s-au simțit excelent. Așa că, mergând umil pe urmele lui Arghezi, care din bube, mucegaiuri și noroi năștea niște minunații, așa scriu și eu acum (respectând proporțiile, ce dracu, măh :D) din frustrare, dar cu mare drag :)

Și încă o dată zic: scrieți dacă vă place ceva, nu vă gândiți la cei pentru care negativismul este o a doua natură. Pentru că, și asta e regula de aur pe care o aplic eu permanent, înainte de a fi bloggeri suntem oameni, dragilor :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Aceasta postare este o reclamă care mi-a adus fix 0 lei”

  1. Mi-a placut Terapia? Mi-a placut! Am scris de ea? Am scris! Si asa o sa fac cu orice lucru care imi place. Cei care vad bani in spatele oricarui articol, sa ma sune pe fix!

  2. ce-i drept eu l-am văzut pe murgeanu cum suspina într-un ungher cu poza lui chinezu în faţă:) practic, chinezule, erai şi tu acolo cu noi:) nu ştiu dacă s-a mai gândit cineva la tine când s-a servit bunătatea de gulaş dar na, nu e nimic perfect:)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)