Je suis vedetă, mâncați-aș hectolitrul

Mulțumesc familiei, mulțumesc prietenilor, mulțumesc celor care se plimbă pe partea cealaltă a trotuarului, mulțumesc gunoierilor din Zimnicea că fac e fac ei acolo, mulțumesc purtătorilor de teniși albaștri, mulțumesc celor care se scobesc in nas cu degetul mic de la mâna stângă, mulțumesc cămilelor care nu consumă apă ca porcii, mulțumesc lui Obama că a ajuns președinte, mulțumesc cerului că stă sus și nu jos, mulțumesc pădurii că are copaci, mulțumesc televizorului că vorbește singur, îmi mulțumesc mie că exist.

Viața mea este completă. Am apărut în Can Can.

5 comentarii la “Je suis vedetă, mâncați-aș hectolitrul

 1. Manuel Răspunde

  Cere-le bani. Cum isi permit sa scrie despre tine fara sa plateasca vama? :)) Can can e… can can. Nu citesc si nici nu ma pasioneaza o publicatie care umbla pe teme de scandal. La cat mai multe aparitii in toate publicatiile :D

 2. adizzy Răspunde

  totusi e de bine, au scris despre ceva ce nu e barfa si inca incerc sa imi revin…au scris de bine, ok neutru, despre social media. Dai si autografe?

 3. vlad gidea Răspunde

  Acum nu trebuie sa mai fii pe coperta Times. Times e in viitor, can can can e prezentul, e mai bine sa fii omul prezentului decat cineva in viitor. Aia cu „cancan=ziua de azi” cred ca va deveni legendara pe langa site-ul de 200euro.

 4. Alex Dima Răspunde

  Pai vezi ? Faci ce faci si tot in presa dai.

 5. Henrich Răspunde

  si prin ce emotii au trecut scriind acel articol care este plin cu greseli de ortografie.
  bine… e de inteles din vreme ce au introdus niste supozitii mincinoase :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: