Cei 10 bloggeri români care au speriat Vestul…

… dar Vestul nu s-a speriat de ei :)) Așa era o vorbă pe care o tot ziceam noi când eram mici, prin Baia Mare, dar acuma îmi dau seama că niciodată nu am știu ce înseamnă, doar că o foloseam așa că ni se părea că sună bine. Bun, drept e că nici acum nu știu ce m-a apucat să o folosesc în contextul de mai jos, dar cred că mă duc pe principiul copilul din mine face mișto de bloggerul care sunt :))

Ideea cu cei 10 bloggeri este că atâția suntem cei care mergem la Amsterdam, în isprava High Impact Friends, pusă la cale de Marta Ușurelu, acest ”băh, hai că avem treabă” :)) al printului onlineului românesc (așa îmi place mie să-i zic Revistei Biz, că la cât combină onlineul cu printul… :D). Ce o să facem acolo? Știu că nu ar trebui să vă spun, căci e de-a dreptul secret de stat, dar eu o zic, cu orice risc: o să vindem întreaga flotă a onlineului românesc olandezilor pe niște navete de bere :D Istoria ne va judeca apoi :))

Bun, revenind cât de cât serios, aș vrea să institui o practică aici la mine pe blog. Dacă tot mă duc la un eveniment pentru reușita căruia contribuie niște sponsori (cu care, evident, nu am nici o treabă directă), am zis că e o chestie de minimă decență măcar să îi menționez și să le adresez cuvenitele mulțumiri: Danone, Recolamp, Ursus, The Group, KLM și GT Grafică și Tipar.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Cei 10 bloggeri români care au speriat Vestul…”

  1. Neaparat să duceţi şi nişte pălincuţă de Maramu.Cu aia sigur o să-i daţi pe spate pe conaţionalii lui Cruyff şi Neskens… :)

  2. Pingback: Niște lansări de carte la care nu voi participa « Republica Culturală Chineză

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)