Care e faza cu troncul 2.0. Cu exemplu edificator

Onlineul e fain, desigur, pentru ca scurtează distantele dintre oameni, ne aduce mai aproape, ne ajută să povestim ca și cum am fi față în față, ne oferă ocazia să cunoaștem mulți oameni, din care unii tare faini. Dar asta e doar o primă etapă, aia de teasing, cum ar veni. Pentru că relația se cimentează (tare am vrut să folosesc și io o dată măcar cuvântul ăsta :D) nu pe twitter, nu pe mess, nu în commenturi pe bloguri sau în likeuri pe facebook, ci în offline, când bei o bere cu omul și când te hlizești cu el și simți că ai mai multe în comun, omenește vorbind, decât statul pe net. Și apoi știi, în unele cazuri, că o să rămâi tovarăș cu respectiva sau respectivul multă vreme după ce url-urile nu o să ți se mai pară atât de simpatice :)

Nebuloasa e unul din oamenii de care te lipești instant (și, trag nădejde că în cazul meu, cel puțin, și rețiproka e valabilă :D). După prima bere pe care am băut-o, ne-am găsit atâtea lucruri în comun și ne-am hlizit atât de bine, încât mi-a căzut cu tronc 2.0. Și relația s-a cimentat (iar cuvântul ăsta??? :D) între timp. Și sper să se betoneze (eh, vedeți că sunt sinonimic? :D) în continuare. Cei care ați cunoscut-o pe Nebu știți despre ce vorba. Ceilalți mai aveți vreme să o faceți :))

Scriu despre ea pentru că azi e ziua ei. Și pentru că (pentru că așa suntem noi, ca oameni, uneori așteptăm motive pentru a le spune celor dragi ce credem despre ei, de parcă nu am putea face asta oricând…) asta am simțit că trebe să scriu :)

La mulți ani, șefa, și să-ți țină Dumnezo năravul! :D

6 comentarii la “Care e faza cu troncul 2.0. Cu exemplu edificator

 1. nebuloasa Răspunde

  Stii ca io nu prea raman fara cuvinte, dar de data asta mi le-ai cam taiat. Iti multumesc tare mult si abia astept sa ne vedem la Timisoara, sa mai bem o bere de aia, care cimenteaza! (nu zicem ce bere, ca vor si altii :)) )

 2. MadMike Răspunde

  LA MULTI ANI! Sa ai parte numai de bine, sanatate si fericire, ca doar astea conteaza. :)

 3. ruxa Răspunde

  unde dau Like? :D

 4. silavaracald Răspunde

  Am intrat și eu de câteva ori la Nebuloasa.
  Și dacă tot e ziua ei, atunci îi urez și eu cele bune și să aibă cât mai mulți prieteni ”cimentanți”! :)

 5. Manuel Răspunde

  La multi ani, sa fie ani frumosi cu totii!!!

 6. polimedia.us/fain/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: