Care e faza cu troncul 2.0. Cu exemplu edificator

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Onlineul e fain, desigur, pentru ca scurtează distantele dintre oameni, ne aduce mai aproape, ne ajută să povestim ca și cum am fi față în față, ne oferă ocazia să cunoaștem mulți oameni, din care unii tare faini. Dar asta e doar o primă etapă, aia de teasing, cum ar veni. Pentru că relația se cimentează (tare am vrut să folosesc și io o dată măcar cuvântul ăsta :D) nu pe twitter, nu pe mess, nu în commenturi pe bloguri sau în likeuri pe facebook, ci în offline, când bei o bere cu omul și când te hlizești cu el și simți că ai mai multe în comun, omenește vorbind, decât statul pe net. Și apoi știi, în unele cazuri, că o să rămâi tovarăș cu respectiva sau respectivul multă vreme după ce url-urile nu o să ți se mai pară atât de simpatice :)

Nebuloasa e unul din oamenii de care te lipești instant (și, trag nădejde că în cazul meu, cel puțin, și rețiproka e valabilă :D). După prima bere pe care am băut-o, ne-am găsit atâtea lucruri în comun și ne-am hlizit atât de bine, încât mi-a căzut cu tronc 2.0. Și relația s-a cimentat (iar cuvântul ăsta??? :D) între timp. Și sper să se betoneze (eh, vedeți că sunt sinonimic? :D) în continuare. Cei care ați cunoscut-o pe Nebu știți despre ce vorba. Ceilalți mai aveți vreme să o faceți :))

Scriu despre ea pentru că azi e ziua ei. Și pentru că (pentru că așa suntem noi, ca oameni, uneori așteptăm motive pentru a le spune celor dragi ce credem despre ei, de parcă nu am putea face asta oricând…) asta am simțit că trebe să scriu :)

La mulți ani, șefa, și să-ți țină Dumnezo năravul! :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Care e faza cu troncul 2.0. Cu exemplu edificator”

  1. Stii ca io nu prea raman fara cuvinte, dar de data asta mi le-ai cam taiat. Iti multumesc tare mult si abia astept sa ne vedem la Timisoara, sa mai bem o bere de aia, care cimenteaza! (nu zicem ce bere, ca vor si altii :)) )

  2. Pingback: polimedia.us/fain/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)