La Social Media Summit Sibiu o să am mari emoții…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Ca să înțelegeți mai bine ce vă spun mai jos, zic doar că eu cred că am avut emoții când am vorbit în fața mai multor oameni doar prima dată când am făcut-o, acum vreo 10 ani, la ceva conferință de tineret, și doar pentru vreo 3 minute :)) De atunci încoace de multe ori trebuia să mă concentrez să nu zic ceva prostii, adică să vorbesc prea liber, nu să îmi stăpânesc emoțiile :D No, ce să fac, așa sunt io și mă duc înainte cu ”crucea” asta :)

Dar uite că pentru Social Media Summit Sibiu, de pe 11 mai, am mari emoții. Pentru că acolo voi prezenta un proiect care, sper eu, va fi unul care nu numai că va stârni multă vâlvă prin blogosferă, dar va și ajuta aceeași blogosferă să meargă spre profesionalizarea aia despre care vă tot vorbesc aici. Mă veți înțelege că nu pot să dau mai multe detalii, dar vă spun doar că va fi o chestie tare faină pe care sper să o apreciați așa cum se cuvine :)

Ca să nu o mai lungesc, vă spun că vă aștept la Sibiu și că, zic eu, merită să faceți un efort să fiți acolo, chiar dacă asta înseamnă să veniți de la niscaiva kilometri ca să fiți alături de noi. Mai ales că tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți, participarea e gratuită.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “La Social Media Summit Sibiu o să am mari emoții…”

  1. Pingback: Nu ascultăm | Ce merită.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)