Da, recunosc, uneori aveți dreptul să ne invidiați…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Și dacă ați ști de câte ori aud în discuția cu un blogger din țară ”băh, cât vă invidiez că voi stați în București unde se întâmplă de toate…”. Și de fiecare dată eu bag faza cu ”da, măh, pe undeva așa e cum zici tu, dar nu e chiar așa” și începe o discuție în care îi arăt the dark side of the Capitala mioritică. Care, evident, există.

Numai că, vedeți voi, există momente în care, da, recunosc cu mâna pe tastatură, că aveți tot dreptul (aș spune chiar obligația, dar mai bine nu o spun :D) să ne invidiați pe noi cei care ne preumblăm existența prin București. Un astfel de moment s-a săvârșit marți seară, la petrecerea Manly.ro.

Bun, că Bobby e un dibaci care știe cât îi ceasul prin viața asta, că Andra Zaharia este de o simpăticoșenie de-a dreptul înfricoșătoare :D și că Toma Nicolau e cel mai mare fotbalist în viață care a zis că bloggingul e mai profitabil decât să fie vârf de atac la Steaua :D, asta tocmai ce am stabilit. Dar când își pun mintea să organizeze o seara ca și cea de pe Mătăsari 17 (un loc cu o alură excepțională, de mare angajament, chapeau Iulian pentru ce faci pe acolo) zău că nu îți rămâne decât să faci ceea ce fac eu acum, adică să le zic un simplu, modest, dar din inimă ”Mulțumesc” :)

Ce am făcut acolo? Păi ce fac băieții. Adică am citit din Minulescu, am ascultat Janacek și am dezbătut conceptul încă actual al ezoterismului ipohondru incongruent cromatic. Că doar nu v-ați fi așteptat să bem bere, să mâncăm pizza și să ne uităm la Barca cu Real :))))))))))))))) A fost minuuuuunaaaaat :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Da, recunosc, uneori aveți dreptul să ne invidiați…”

 1. Pingback: O seară în LumeaMare a barbaţilor | impresii din lumea mare

 2. Sa nu uitam ca ati facut si un cenaclu numit Simplitatea celor mai pure sentimente oferile de de licrile beroase. Fara lupte mari pe taramul gandirii sau mari prelegeri nu cred ca ati scapat. :))

 3. De ce dezinformezi, Chinezule?
  Cu Minulescu, e Bucurenci, și nu ieri, ci azi mai pe seară.
  Berea știm că nu-ți place.
  Rămâne doar că ați discutat despre aia, cum îi zice… exorcistul inconștientesoterismul bicromatului de potasiu… mai bine încerc cu copy-paste: ezoterismului ipohondru incongruent cromatic.

 4. Asta e adevarul, in Capitala se da ora exacta iar oportunitatile sunt mai mari.
  Ce frumoase mi se par aceste intalniri ale voastre, v-ati strans mai multi si ati facut ceva ce v- a facut placere! Ati avut si un pretext grozav pentru a va simti bine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)