27.04.2017

Da, recunosc, uneori aveți dreptul să ne invidiați…

Și dacă ați ști de câte ori aud în discuția cu un blogger din țară ”băh, cât vă invidiez că voi stați în București unde se întâmplă de toate…”. Și de fiecare dată eu bag faza cu ”da, măh, pe undeva așa e cum zici tu, dar nu e chiar așa” și începe o discuție în care îi arăt the dark side of the Capitala mioritică. Care, evident, există.

Numai că, vedeți voi, există momente în care, da, recunosc cu mâna pe tastatură, că aveți tot dreptul (aș spune chiar obligația, dar mai bine nu o spun :D) să ne invidiați pe noi cei care ne preumblăm existența prin București. Un astfel de moment s-a săvârșit marți seară, la petrecerea Manly.ro.

Bun, că Bobby e un dibaci care știe cât îi ceasul prin viața asta, că Andra Zaharia este de o simpăticoșenie de-a dreptul înfricoșătoare :D și că Toma Nicolau e cel mai mare fotbalist în viață care a zis că bloggingul e mai profitabil decât să fie vârf de atac la Steaua :D, asta tocmai ce am stabilit. Dar când își pun mintea să organizeze o seara ca și cea de pe Mătăsari 17 (un loc cu o alură excepțională, de mare angajament, chapeau Iulian pentru ce faci pe acolo) zău că nu îți rămâne decât să faci ceea ce fac eu acum, adică să le zic un simplu, modest, dar din inimă ”Mulțumesc” :)

Ce am făcut acolo? Păi ce fac băieții. Adică am citit din Minulescu, am ascultat Janacek și am dezbătut conceptul încă actual al ezoterismului ipohondru incongruent cromatic. Că doar nu v-ați fi așteptat să bem bere, să mâncăm pizza și să ne uităm la Barca cu Real :))))))))))))))) A fost minuuuuunaaaaat :D

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Dragi poeți internauți, hai să scriem o baladă 2.0

Sâmbătă fac cinste cu bere în Galați! Aștept și Brăila :D

8 comentarii

 1. joi, 5 mai 2011, 10:02

  […] ştiu cum se foloseau butoanele de la Playstation şi jucam mai ales cu personajul adversarului,  Chinezu ştie ). De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt […]

  Răspunde
 2. joi, 5 mai 2011, 10:04

  Si parca s-a ascultat si jazz, improvizatie 100% :).

  Răspunde
 3. joi, 5 mai 2011, 10:35

  Sa nu uitam ca ati facut si un cenaclu numit Simplitatea celor mai pure sentimente oferile de de licrile beroase. Fara lupte mari pe taramul gandirii sau mari prelegeri nu cred ca ati scapat. :))

  Răspunde
 4. joi, 5 mai 2011, 11:51

  De ce dezinformezi, Chinezule?
  Cu Minulescu, e Bucurenci, și nu ieri, ci azi mai pe seară.
  Berea știm că nu-ți place.
  Rămâne doar că ați discutat despre aia, cum îi zice… exorcistul inconștientesoterismul bicromatului de potasiu… mai bine încerc cu copy-paste: ezoterismului ipohondru incongruent cromatic.

  Răspunde
 5. joi, 5 mai 2011, 15:09

  Mie mie-a placut cum ai facut tu clasicul „walk in fridge” in varianta chinezeasca :)).

  Răspunde
 6. joi, 5 mai 2011, 17:12

  Asta e adevarul, in Capitala se da ora exacta iar oportunitatile sunt mai mari.
  Ce frumoase mi se par aceste intalniri ale voastre, v-ati strans mai multi si ati facut ceva ce v- a facut placere! Ati avut si un pretext grozav pentru a va simti bine!

  Răspunde
 7. vineri, 6 mai 2011, 15:30

  Si cat s-a terminat meciul?

  Răspunde
 8. vineri, 6 mai 2011, 23:33

  Hm, acum îmi pare rău că n-am ajuns și eu… Da, despre Minulescu vorbesc :-)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *