Ordinul Cavalerilor Lup există

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Am primit un mail (am o oarecarea banuială că e un micuț spam, căci zău dacă îmi aduc aminte să mă fi abonat la o astfel de organizație, mai ales că, după cum puteți vedea în continuare, nu am auzit de ea până acum) de la Ordinul Cavalerilor Lup. Prima dată am crezut că e ceva de asta religioasă, că la câte secte, sectuțe și sectulițele sunt acuma, nu m-ar fi mirat să fie una care să își zică Lupi, cum nu m-ar mira să fie una care să își spună Drosofilatorii de Ziua 7,2. Dar nu era secta, firește. Ci, păcatele mele, chiar o adunare de oameni care, din câte am putut vedea pe site, sunt niște nebuni faini :) Căci de aia am ales să scriu de ei, căci după câteva ture pe site, chiar îmi place de ideea lor și o să îi urmăresc în continuare.

Apropo, mailul pe care la-m primit zicea de o ”Preselecție pentru cei care doresc să se alăture Castei Lupilor în vederea organizării evenimentelor precum: “MedievArtFest”, “Sighișoara Medievală”, “Turnirul Cetăților”. Întâlnirea va avea loc Vineri, 6 mai de la ora 18:00 la Teatrul Scena, în Cetatea Tîrgu-Mureș, Bastionul Croitorilor. Informatii suplimentare: 0748-845.33”.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)