23.07.2017

Cum vi de pare reclama asta la Dilema Veche?

Văzută la Ionuț pe twitter.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cărți care trebuie citite după ce citești alte cărți

Cum salvează un regizor o piesă slabă

14 comentarii

 1. marți, 3 mai 2011, 07:28

  eu citesc doar unele articole din dilema veche, dar copilul o studiaza din scoarta-n scoarta, ca sa zic asa. ma tem ca reactia lui va fi sa nu o mai cumpere o perioada. il cunosc bine! dar el e doar un adolescent. am sa i-o arat totusi. si daca rasunsul lui va fi altul decat cel banuit de mine, iti dam de stire :)

  Răspunde
 2. marți, 3 mai 2011, 07:33

  cred ca asocierea dintre Dilema si Guess Who e total nepotrivita, bine ca n-au facut si cu tutu ala de la Romanii au talent, macar sa fie duda completa.

  bine, asta nu-nseamna ca nu voi citi revista samd, inteleg ca vor sa atraga si un alt public (dar care o fi?)

  Răspunde
 3. Cristina Tatareanu
  marți, 3 mai 2011, 07:41

  Mie imi place. Mi se pare o abordare „fresh”, care apropie cumva revista de cei care asculta si altfel de muzica decat cea simfonica. Nu trebuie sa ne fie teama de abordari noi. Simplul fapt ca a provocat aceasta dezbatere, dovedeste ca si-a atins cel putin un obiectiv.

  Răspunde
 4. marți, 3 mai 2011, 07:56

  mie imi place :)

  Răspunde
 5. marți, 3 mai 2011, 08:04

  „Degeaba ai capul pe umeri dacă el de fapt e … gol!” Finalul e ambiguu, nu se ştie dacă e o invitaţie a-l umple cu articolele din Dilema Veche sau e adresat în mod depreciativ personajelor care defilează în clip (care nu fac tocmai parte din targetul revistei). În plus, eticheta roşie „Veche de 18 ani” e total anapoda, ca şi cum ai spune „expirată, demodată, nu ţine pasul cu trecerea timpului”… Ar putea fi înlocuită de ceva de genul „rezolvă dileme de 18 ani”.
  În ansamblu, aş salva reclama deoarece cred că ar putea atrage şi mări cota de public.

  Răspunde
 6. marți, 3 mai 2011, 08:14

  Vai, chiar m-as fi asteptat la ceva mai inteligent din partea lor! A atrage un public nou nu inseamna sa procedezi dupa metoda detergentilor: hai sa aratam cum arata publicul si cum isi spala el rufele. Mai lipsea cadrul cu inainte si dupa.
  Pacat!

  Răspunde
 7. marți, 3 mai 2011, 08:22

  Cred ca aceasta reclama „prinde” mai bine segmentului de public tanar (16-28 ani). E o idee care iti atrage atentia prin asocierea oarecum nepotrivita. Astfel ca urmaresti toata reclama mai ales din curiozitate :) S-a dorit extinderea publicului tinta prin captarea atentiei tinerilor cu mesajul transmis „cantat” de o formatie „la moda” acum.

  Răspunde
 8. dorina
  marți, 3 mai 2011, 11:41

  copilul meu nu mai are nevoie de carti. e suficient sa citeasca revista…si nu orice revista, nu? desteptii aia de la dilema care au aprobat o astfel de reclama chiar cred ca un adolescent se educa rasfoind reviste?

  Răspunde
 9. marți, 3 mai 2011, 11:48

  @dorina

  daca odraslele noastre citesc sau nu carti depinde de noi, parintii, nu de reclamele la Dilema ;)

  o revista de cultura le aduce doar un orizont mai larg, educatia si dragostea pt lectura le primesc de acasa, cei care le primesc

  Răspunde
  • dorina
   miercuri, 4 mai 2011, 06:40

   stefan, n-ai inteles nimic. mersi pentru sfaturi. noroc cu tine ca altfel…imi ramanea copilul needucat. numai bine!

   Răspunde
 10. marți, 3 mai 2011, 12:06

  Revenim. Ne-am inselat. M-a intrebat insa cine canta :) A zis ca reclama nu il deranjeaza, ca intelege de ce, dar ca nu crede ca vor reusi sa atraga cititori cu reclama asta.

  Răspunde
 11. miercuri, 4 mai 2011, 08:25

  Dilema tre’ doar să le dea inginerilor senzația că înțeleg fenomenele culturale pleșoiene, nu este tocmai un bastion cultural…
  Amuzantă revistă, mereu pendulează între subtilitate și grobianism, pășind pe vârfuri printre bune intenții și snobăreli, cu grijă să nu strivească cu choo-botele straturile de panseuri. Reclama exprimă perfect scremetul cultural care se învârte non-stop în jurul orgasmului, dar nu-l poate atinge niciodată. Nu e de râsu’, dar nici de plânsu’.

  Mediocritatea strălucește orbitor foarte rar.

  Răspunde
 12. Oana
  luni, 16 mai 2011, 17:36

  si mie imi place.
  e o metoda neconventionala de a-ti face publicitate, in plus cred ca gandul din spate era sa atraga publicul tanar, desi am vazut-o si pe mama fredonand o melodie din guess who.
  Cred ca au reusit, iar cantecul este foarte usor de retinut, usor de fredonat. rezultatul il vom vedea in „memorabilitatea campaniei”- care la cate commenturi are doar pe blogul tau (pozitive sau negative) se pare ca functioneaza.

  Este un nou trend in publicitatea romaneasca – asocierea cu formatii, care sa iti si compuna o melodie (vezi Millenium Bank cu Holograf). Probabil vor mai fi si altii care vor urma exemplul.

  Răspunde
 13. luni, 4 iunie 2012, 12:03

  Dar cei care stau cu Dilema Veche pe birou si cu Click ul in sertar ar trebui sa si reevalueze putin indignarea.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *