Hristos a înviat! La cine ai hosting?

Când primești un mail în care scrie asta(doar atât, nimic altceva) de la cineva pe care nu îl cunoști, zâmbești amar și te gândești că unii nu doar că au masive probleme de bun simț, ci și că modul în care își desfășoară businessul este unul de o fortuitudine desăvârșită. Evident că l-am marcat ca spam, deși zau că aș vrea ca gmailul să aibă și o secțiune gen ”Prost gust” unde să aruncăm astfel de mailuri, căci de fiecare dată când văd așa ceva mă gândesc cât de tare trag în jos piața astfel de oameni, pentru care bunele practici sunt niște OZN-uri pe care nu numai că nu le vede, dar nici nu vrea să creadă că există.

13 comentarii la “Hristos a înviat! La cine ai hosting?

 1. katairobi Răspunde

  Astia se pot numi si Spameri Oportunisti fara Bun Simt.

 2. adspedia Răspunde

  Poate vroia sa-ti faca o oferta de gazduire „unlimited” :)

 3. Ionut Răspunde

  :) ce si-o fi zis acum e momentul sa aflam cu cine face Chinezu banking, pardon hosting :D

 4. MadMike Răspunde

  Poate facea un sondaj de opinie „fortat” si te-a ales ca esantion :)). Un spammer nenorocit ce altceva putea fi..

 5. Marius Răspunde

  cand am citit titlul m-a pufnit rasul. parca ar sugera ca daca tot a inviat Hristos ar trebui sa-ti iei hosting pe la Sf.Petru si sa nu te mai incurci cu pamantenii astia.

 6. Pavel Răspunde

  De la gazduiresite.ro :P

  No, acum pe bune, au avansat oamenii. Înainte, dar şi în prezent, primeam mailuri teribil de scurte în care mi se cerea schimb de linkuri: „Bună! Facem schimb de linkuri?” Şi asta era toată povestea.

 7. eftimie Răspunde

  Adevărat a înviat!

 8. Razvan Răspunde

  Macar de nu ai fi scris si tu despre asta … acum vreo luna-doua …
  Oare oamenii astia se uita macar peste blogul celor carora le trimite mail-uri?

 9. Manuel Răspunde

  Vorba aia, vroia sa stie daca nu iti moare serverul si daca nu cumva e vreun rai al calculatoarelor si blogurilor moarte :)) Adevarat a inviat!

 10. DannielPH Răspunde

  Se rezolva mai usor cu un simplu who.is check.

 11. Mihai Baboi Răspunde

  Buahahaha. Scuze, dar asta a fost prima reactie cand am vazut titlul. Cred ca radeam juma’ de ora daca primeam emailul ala. :))

 12. tonciu marin Răspunde

  Cu tot respectul, dar aici nu sunt de acord cu tine.Nu este obligatoriu sa cunosti pe cineva pentru a-i spune (scrie pe mail ) ‘Hristos a-nviat !’, poate era o forma de a imparti bucuria Invierii cu cineva pe care il consideri apropiat, desi inca nu l-ai cunoscut ! Raspunsul corect era doar unul,draga China,cel pe care Eftimie l-a gasit! Ce alta formula de politete ar mai fi incaput pe langa ‘ Hristos a-nviat !’ in ziua de Pasti ?

 13. Ironicblonde Răspunde

  pentru tonciu marin: să presupunem că nu este obligatoriu să-l cunoşti pe Chinezu, de exemplu, pt a îi spune o urare sau „Hristos a înviat!” …..dar pentru a-i adresa următoarea frază, nu crezi că ar fi fost frumos să aştepte un „Adevărat a înviat!” sau macar un „cine esti, că nu te cunosc?”…. :)
  Ce-ar fi să te sun eu aşa neinvitată şi să-ţi zic: „Hristos a înviat! Apropo, eşti căsătorit?” :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: