Hristos a înviat! La cine ai hosting?

Când primești un mail în care scrie asta(doar atât, nimic altceva) de la cineva pe care nu îl cunoști, zâmbești amar și te gândești că unii nu doar că au masive probleme de bun simț, ci și că modul în care își desfășoară businessul este unul de o fortuitudine desăvârșită. Evident că l-am marcat ca spam, deși zau că aș vrea ca gmailul să aibă și o secțiune gen ”Prost gust” unde să aruncăm astfel de mailuri, căci de fiecare dată când văd așa ceva mă gândesc cât de tare trag în jos piața astfel de oameni, pentru care bunele practici sunt niște OZN-uri pe care nu numai că nu le vede, dar nici nu vrea să creadă că există.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

13 thoughts on “Hristos a înviat! La cine ai hosting?”

  1. De la gazduiresite.ro :P

    No, acum pe bune, au avansat oamenii. Înainte, dar şi în prezent, primeam mailuri teribil de scurte în care mi se cerea schimb de linkuri: „Bună! Facem schimb de linkuri?” Şi asta era toată povestea.

  2. Macar de nu ai fi scris si tu despre asta … acum vreo luna-doua …
    Oare oamenii astia se uita macar peste blogul celor carora le trimite mail-uri?

  3. Cu tot respectul, dar aici nu sunt de acord cu tine.Nu este obligatoriu sa cunosti pe cineva pentru a-i spune (scrie pe mail ) ‘Hristos a-nviat !’, poate era o forma de a imparti bucuria Invierii cu cineva pe care il consideri apropiat, desi inca nu l-ai cunoscut ! Raspunsul corect era doar unul,draga China,cel pe care Eftimie l-a gasit! Ce alta formula de politete ar mai fi incaput pe langa ‘ Hristos a-nviat !’ in ziua de Pasti ?

  4. pentru tonciu marin: să presupunem că nu este obligatoriu să-l cunoşti pe Chinezu, de exemplu, pt a îi spune o urare sau „Hristos a înviat!” …..dar pentru a-i adresa următoarea frază, nu crezi că ar fi fost frumos să aştepte un „Adevărat a înviat!” sau macar un „cine esti, că nu te cunosc?”…. :)
    Ce-ar fi să te sun eu aşa neinvitată şi să-ţi zic: „Hristos a înviat! Apropo, eşti căsătorit?” :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)