(Vai, dar ce) Sărbători Fericite am avut (fără net)

Dragilor, sper  să vă găsesc bine și sănătoși, căci eu de vineri de pe la amiază nu prea am intrat pe net, cu excepția zilei de sâmbătă, când am fost la Craiova pe Drumul Mingii, de unde am twitterit doar (și despre care voi scrie un post separat, că merită băieții ăia faini măcar atât :D) și ieri seara când am intrat tot pe twitter dar doar pentru a întreba unde pot să văd și eu pe net marele derby Steaua – Dinamo, căci da, firește, sunt și eu în continuare unul din acei optimiști incorigibili care speră să vadă odată și odată și ceva fotbal pierdut suav prin prăștioșenia din Liga 1… dar de data asta dă-i pace…

În rest, am citit vreo 2 cărți și jumate, am mâncat corespunzător, am băut și mai corespunzător bere, adică am intrat cum trebe în spiritul sărbătorilor la Cugir, unde am avut și bulan de o vreme minunată. Deci, pe scurt, mi-am încărcat bateriile pentru perioada foarte încărcată care va să vină :) Ceea ce vă doresc, firește, și vouă :)

Dar acum la muncă, tovarăși! :D

6 comentarii la “(Vai, dar ce) Sărbători Fericite am avut (fără net)

 1. overshift Răspunde

  la munca conferentiare!

 2. Gerhald Răspunde

  Partea cu munca e discutabila. Eu cred ca romanul se va bucura de timp liber si odihna pana dupa 1 mai http://bit.ly/fTF2wF . ;)

 3. Ionut Răspunde

  pana la urma o fost bine, pacat totusi ca au trecut cam repede dar ce sa-i faci cum vin asa trec toate, deci hai la treaba

 4. serafim Răspunde

  No si n-ai zis ca vi la Cugir….Mai Cristi!

 5. sandu ionut Răspunde

  ai vazut si tu miuta din spatele blocului dintre Steaua- Dinamo :) trist…numai e nici o speranta…halal fotbal

 6. Tigara Electronica Răspunde

  Au trecut prea repede sarbatorile si astazi toata lumea tragea cu sporrrrr .. de camila esuata langa o oaza imaginara :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: