(Vai, dar ce) Sărbători Fericite am avut (fără net)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragilor, sper  să vă găsesc bine și sănătoși, căci eu de vineri de pe la amiază nu prea am intrat pe net, cu excepția zilei de sâmbătă, când am fost la Craiova pe Drumul Mingii, de unde am twitterit doar (și despre care voi scrie un post separat, că merită băieții ăia faini măcar atât :D) și ieri seara când am intrat tot pe twitter dar doar pentru a întreba unde pot să văd și eu pe net marele derby Steaua – Dinamo, căci da, firește, sunt și eu în continuare unul din acei optimiști incorigibili care speră să vadă odată și odată și ceva fotbal pierdut suav prin prăștioșenia din Liga 1… dar de data asta dă-i pace…

În rest, am citit vreo 2 cărți și jumate, am mâncat corespunzător, am băut și mai corespunzător bere, adică am intrat cum trebe în spiritul sărbătorilor la Cugir, unde am avut și bulan de o vreme minunată. Deci, pe scurt, mi-am încărcat bateriile pentru perioada foarte încărcată care va să vină :) Ceea ce vă doresc, firește, și vouă :)

Dar acum la muncă, tovarăși! :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “(Vai, dar ce) Sărbători Fericite am avut (fără net)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)