… și simți că ție se taie răsuflarea și că ai un nod în gât…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “… și simți că ție se taie răsuflarea și că ai un nod în gât…”

  1. Si de multe ori ii multumesc lui DUmnezeu ca sunt sanatos si asta si cer. Nu am nevoie de bani, averi palate si mertane. De multe ori, o astfel de boala nu iarta si ce folos sa ai conturile pline?? Sa ii dea Dumnezeu sanatate si sa poata lupta cu boala.

  2. O inițiativă bună. Apropo de ajutor, am pornit și eu un concurs/campanie pe blog prin care oricine poate fi de folos. Cei care câștigă cu adevărat sunt cei care au nevoie.

  3. Ideea e ca nu trebuie sa ne lamentam sau sa asteptam ajutor de la „aia de la putere”. Trebuie doar sa descarcati formularul de pe http://www.salveazavieti.ro, sa-l completati cu datele personale, semnatura si data (celelalte campuri sunt deja completate). Dureaza mai putin de 1 minut. Apoi il depuneti la administratia financiara sau la posta. Stiu ca 2% pare o suma mica, dar in felul asta chiar se pot strange foarte, foarte multi bani.

  4. As dori sa infiintez un centru on-line pt. ajutorarea celor aflati in lupta cu acest adversar al vietilor.Detin 10 ani de experienta in domeniu, si cunosc tot ce este important in baza ultimelor cercetari in oncologie. Consultatiile on-line pe baza de voluntariat.Astept intrebarile si caut sa le raspund. Baiet (EL).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)