9 comentarii la “… și simți că ție se taie răsuflarea și că ai un nod în gât…

 1. Copilu Răspunde

  Mda, trist. Daca se impozita si alocatia trimeteam 50%…

 2. Manuel Răspunde

  Draci, sunt atatea cazuri la noi ca nu mai stii ce sa faci si ce sa zici. De unii aflam si scriem si noi, de altii…

 3. MadMike Răspunde

  Si de multe ori ii multumesc lui DUmnezeu ca sunt sanatos si asta si cer. Nu am nevoie de bani, averi palate si mertane. De multe ori, o astfel de boala nu iarta si ce folos sa ai conturile pline?? Sa ii dea Dumnezeu sanatate si sa poata lupta cu boala.

 4. chesterb Răspunde

  Filmulețele ca astea te lasă fără cuvinte… Degeaba ne chinuim noi cu reclame, fonduri, licitații și alte nebunii dacă pe ăia de la putere îi doare în c*r…

 5. Jteph Răspunde

  O inițiativă bună. Apropo de ajutor, am pornit și eu un concurs/campanie pe blog prin care oricine poate fi de folos. Cei care câștigă cu adevărat sunt cei care au nevoie.

 6. neonu Răspunde

  Trist. Baiatul asta are nevoie de o minune…

 7. Iuliana Răspunde

  Ideea e ca nu trebuie sa ne lamentam sau sa asteptam ajutor de la „aia de la putere”. Trebuie doar sa descarcati formularul de pe http://www.salveazavieti.ro, sa-l completati cu datele personale, semnatura si data (celelalte campuri sunt deja completate). Dureaza mai putin de 1 minut. Apoi il depuneti la administratia financiara sau la posta. Stiu ca 2% pare o suma mica, dar in felul asta chiar se pot strange foarte, foarte multi bani.

 8. Baiet(EL) Răspunde

  As dori sa infiintez un centru on-line pt. ajutorarea celor aflati in lupta cu acest adversar al vietilor.Detin 10 ani de experienta in domeniu, si cunosc tot ce este important in baza ultimelor cercetari in oncologie. Consultatiile on-line pe baza de voluntariat.Astept intrebarile si caut sa le raspund. Baiet (EL).

 9. anonim Răspunde

  Felicitari lui Cabral, felicitari celor ce fac ceva in acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: