Cel mai nasol lucru care ți se poate întâmpla în online…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

… este  să încerci să fii altfel decât ești tu în viața reală. Să încerci să te arăți mai inteligent, mai frumos, mai cu bun simț, mai cu aia, mai cu aia, adică să cazi în capcana fantastic de periculoasă a pusul de ruj 2.0 din greu pe buzele tale puțintel crăpate, să pui masiv fard ahrefistic pe obrajii tăi care de altfel sunt nițeluș mai scofâlciți, să te dai cu un parfum htmlistic care rupe nasul celor care ajung, din întâmplare sau nu, aproape de tine, așa că reușești mai mult să îi respingi, nu să îi atragi.

Sigur că toți băgăm la înaintare anumite rujuri, farduri sau parfumuri. Dar ar trebui folosite doar ca să potențeze ceea ce avem, să pună în evidență niște lucruri pe care le deținem deja, nu să le ascundă, nu să le facă pierdute. Căci, nu-i așa, diferența dintre un fotomodel și o curvă de pe centură stă nu numai în geolocația unde prestează fiecare.

În fine, voi reveni…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

15 thoughts on “Cel mai nasol lucru care ți se poate întâmpla în online…”

 1. Nici vorbă, cel mai nasol lucru care ţi se poate întâmpla e să pierzi ultimele 4 luni de muncă de pe blog din cauza unei erori tehnice a hostului.

  Mai urât de atât nici că s-ar putea, evident că puteam şi eu să fac acel backup, dar din greşeli învăţăm, nu?

  Doamne!

 2. E inceputul sfarsitului. Poate era 2.0 se indreapta spre 3.0 unde invatam si noi ca muzica nu da intotdeauna tonul. Fiecare isi invata aria si intelege ca dincolo de rateurile pe care le da in piata nu intotdeauna numele trage si proiectul in sus.

 3. Pingback: Să vorbim despre manele | Bogdan Anghelina

 4. Nu vreau să fiu rău. Mai curând e o mică şi benignă formă de şantaj – glumeam.
  Eu fac parte din categoria aia idioată care semnează cu numele real. Am o problemă cu avatarurile… Mă enervează. Aşa că dau ASL oriunde apuc. Poate că are legătură şi cu ego-ul, nu zic nu. Dar am destul bun simţ cât să mă cred mai curând OK.
  Evident, după cum îţi fi vei dat seama, scriu asta după ce am belit ochii şi urechile pe A3…
  Dacă ai bunăvoinţă şi vreun sfat, îţi voi fi prieten (încă nu recunoscător, că nu-mi permit şi nici nu cred că e cazul încă). Vei avea nevoie de ceva bunăvoinţă. Te pot ajuta doar cu “de-ale mele” şi “1”, din categorii. Dar să ştii că am pus suflet peste toate categoriile în blog-ul asta.
  Mulţumesc anticipat,
  Cu prietenie,
  Felix
  felixgabriell sau xcatfix pe yahoo. Evident, amalgammax pe wordpress. Sau altele, pe gmail – dar trebuie să le caut…
  :)

 5. pai si pana la urma, daca folosesti si ruj si tot felul de “farduri”, nu tot pe tine te pacalesti? plus ca risti ca atunci cand ajungi in offline sa te intalnesti doar o singura data cu alte persoane, pentru ca a doua oara nu vor mai veni la o intalnire cu tine :)

 6. postarea asta e o urmare a unei întâlniri nereuşite?:) nu te mai amărî pentru nimic. Şi da, cred că toată lumea îţi dă dreptate la ce ai scris:D
  PS de la ruj şi farduri îţi distrugi „tenul” :P

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)