Noi am cam pășit pe Drumul Mingii cu nește bere :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Ce să fac, măh, dacă îmi place de foioioi Timișoara și oameni ăia faini de acolo, mă puteți careva învinovăți cumva? :D Și și ăia care ați avea ceva de comentat, dacă ați fi fost cu noi marți seara la Porto Arte și apoi în Little Pub, v-ați fi repliat imediat, așa de fain a fost când am făcut primii pași beristici pe Drumul Mingii :))

Adevărul adevărat este că nici eu nu m-am așteptat să vină atâta lume, dar, recunosc cu un zâmbet cât China pe față, că mi-a picat tare bine :) Iar faptul că a venit și un desant de la Arad mi-a făcut ficatul să crească în mod totalmente corespunzător :D Și toată întâmplarea m-a făcut să îmi zic în sine că tot berea aia băută în offline are gustul mai bun. Căci da, spre cinstea noastră, am consumat o anumită cantitate de Timișoreana, ocazie cu care am și învățat ”textul” cu principele de Savoia care, în 1817, după ce i-a alungat pe turci din cetatea Timișoarei, a luat cea mai înțeleaptă hotărâre: să construiască prima fabrică de bere din România :)) Text pe care îl recitam, firește, înainte de a ciocni halba de bere :))

Vă spun acum, după ce a trecut minunata seară, că am avut emoții, căci da, în ciuda zvonurilor, sunt și io om :D Pentru că era primul eveniment de acest gen din cele mai multe pe care o să le facem prin mai multe orașe pe Drumul Mingii, cu mine în onoranta postură de blogger oficial. Și chiar nu știam cum o să reacționeze lumea, dacă o să participe, cum o să mă tragă de urechi, faze de astea. Dar reacția timișorenilor și a celor din Arad care au fost prezenți mi-a năucit până la anihilare emoțiile, care s-au transformat într-un masiv și irefutabil zâmbet :D

Singurul meu regret, după o seară de altfel excelentă, este că nu am apucat să gust și o Timișoreana nefiltrată, despre care lumea din zonă zice că de de foioioioi. Dar lasă că oricum ajung vineri înapoi la Timișoara și atunci nu o mai ratez și dacă o comand de pe acum celor de la fabrică :))

Mulțumesc din suflet tuturor celor care au fost prezenți la întâlnire și care m-au făcut să mă simt mândru că fac parte din nebunia asta frumoasă numită blogosferă și din cealaltă nebunie frumoasă numită twitosferă. Ne vedem iar în weekend. Unde vă aștept să continuăm discuțiile halberistice despre principele de Savoia, care, în 1817… :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Noi am cam pășit pe Drumul Mingii cu nește bere :D”

  1. Multumim si noi pentru motivul care ni l-ai dat pentru a mai evada din Arad, nu ca ne-ar trebui un motiv anume …dar asa de ochii lumii.
    Cel mai mult mi-a parut rau ca nu sunt bautoare de bere, dar cu princpele de Savoia tot m-am imprietenit. :)
    A fost o seara tareee faina.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)