Noi am cam pășit pe Drumul Mingii cu nește bere :D

Ce să fac, măh, dacă îmi place de foioioi Timișoara și oameni ăia faini de acolo, mă puteți careva învinovăți cumva? :D Și și ăia care ați avea ceva de comentat, dacă ați fi fost cu noi marți seara la Porto Arte și apoi în Little Pub, v-ați fi repliat imediat, așa de fain a fost când am făcut primii pași beristici pe Drumul Mingii :))

Adevărul adevărat este că nici eu nu m-am așteptat să vină atâta lume, dar, recunosc cu un zâmbet cât China pe față, că mi-a picat tare bine :) Iar faptul că a venit și un desant de la Arad mi-a făcut ficatul să crească în mod totalmente corespunzător :D Și toată întâmplarea m-a făcut să îmi zic în sine că tot berea aia băută în offline are gustul mai bun. Căci da, spre cinstea noastră, am consumat o anumită cantitate de Timișoreana, ocazie cu care am și învățat ”textul” cu principele de Savoia care, în 1817, după ce i-a alungat pe turci din cetatea Timișoarei, a luat cea mai înțeleaptă hotărâre: să construiască prima fabrică de bere din România :)) Text pe care îl recitam, firește, înainte de a ciocni halba de bere :))

Vă spun acum, după ce a trecut minunata seară, că am avut emoții, căci da, în ciuda zvonurilor, sunt și io om :D Pentru că era primul eveniment de acest gen din cele mai multe pe care o să le facem prin mai multe orașe pe Drumul Mingii, cu mine în onoranta postură de blogger oficial. Și chiar nu știam cum o să reacționeze lumea, dacă o să participe, cum o să mă tragă de urechi, faze de astea. Dar reacția timișorenilor și a celor din Arad care au fost prezenți mi-a năucit până la anihilare emoțiile, care s-au transformat într-un masiv și irefutabil zâmbet :D

Singurul meu regret, după o seară de altfel excelentă, este că nu am apucat să gust și o Timișoreana nefiltrată, despre care lumea din zonă zice că de de foioioioi. Dar lasă că oricum ajung vineri înapoi la Timișoara și atunci nu o mai ratez și dacă o comand de pe acum celor de la fabrică :))

Mulțumesc din suflet tuturor celor care au fost prezenți la întâlnire și care m-au făcut să mă simt mândru că fac parte din nebunia asta frumoasă numită blogosferă și din cealaltă nebunie frumoasă numită twitosferă. Ne vedem iar în weekend. Unde vă aștept să continuăm discuțiile halberistice despre principele de Savoia, care, în 1817… :))

4 comentarii la “Noi am cam pășit pe Drumul Mingii cu nește bere :D

 1. Cristina Sabau Răspunde

  Multumim si noi pentru motivul care ni l-ai dat pentru a mai evada din Arad, nu ca ne-ar trebui un motiv anume …dar asa de ochii lumii.
  Cel mai mult mi-a parut rau ca nu sunt bautoare de bere, dar cu princpele de Savoia tot m-am imprietenit. :)
  A fost o seara tareee faina.

 2. Cristi Mirt Răspunde

  Te aşteptăm şi în Roman, să te distrezi la fel de mult ca la Timişoara :)

 3. Alexandra Molodoi Răspunde

  eu nu am apucat sa ajung dar o sa fiu pe 16 in Piata Unirii :)

 4. Miscellaneous Răspunde

  Eu mă bucur că te-am văzut și-n realitate, ca să-mi confirm faptul că ești la fel cum scrii pe blog, adică fain. Îmi pare rău numai că n-am putut să stau mai mult. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: