Nou: Studiu bazat pe răspunsurile primite din partea a 153 de top influenceri. Cere gratuit rezultatele studiului aici.

Vă invit la o preafrumoasă ”Leapșă cu o carte”

A dărui o carte. Un gest atât de frumos… Care nu o să-și piardă niciodată din semnificație, pentru că, nu-i așa, atunci când oferi o carte cuiva, îi oferi o lume întreagă. Mă iertați că sunt așa de ‘ntelectual când spun asta și aleg cuvinte de astea mai pretențioase, dar mă declar vinovat de faptul că nu spun mai mult aici pe blog cât de importante sunt (sau ar trebui să fie) cărțile pentru noi. Sau, mă rog, pentru mine cel puțin :)

Așa că am decis, împreună cu tovarășii din DreamTeamRo, să vă invităm să participați la o ”Leapșă cu o carte”. Precizăm că lansăm această inițiativă pentru că avem onoarea, pentru prima oară în istoria DreamTeamRo :D, să fim parteneri ai evenimentului ”Sinectico. Întrunirea oamenilor de carte 2011”, la care vă așteptăm cu drag să participați. Acolo se va discuta, printre alte, și pe subiectul cărților electronice, care, după câte se pare, încep să prindă și la noi binișor.

Buuun, hai să vă spun despre leapșă. Ne-am gândit așa: fiecare din cei 6 corifei ai DreamTeamRo alege o persoană, după criteriile fiecăruia, și îi oferă o carte. Nu e obligatoriu ca respectiva persoană să fie blogger. Căci ideea aici e să oferim o carte și să încercăm să facem cât mai multă lume să ofer o carte :)

Evident că noi, la rândul nostru, dăm leapșa mai departe unor bloggerii, dar cei care doresc să preia cu de la sine putere leapșa, vă rog să o faceți, cu mulțumirile mele în avans :) Iar voi să dați mai departe leapșa, dar, foarte important, să nu cumva să uitați să oferiți o carte unei persoane :)) Hai că v-ați prins voi :)

Eu o să îi ofer o carte din biblioteca mea personală tovarășei Carmen :) Și dau leapșa mai departe către Nebuloasa, Ruxa, Hoinaru, Lumea Mare, Pietricel, Cristina, TVdece.

Hai să facem să fie bine și să facem o figură frumoasă, dar cu cărți, de data asta :))

27 comentarii la “Vă invit la o preafrumoasă ”Leapșă cu o carte”

 1. Lumi 12 Reply

  Felicitari pentru initiativa.:)

 2. Ioana S Reply

  Sună bine! :)

 3. Semanticus Reply

  Foarte tare ideea. Bravos

 4. Masca Reply

  Ne place! Vom alege si noi o persoana dintre spectatorii de maine seara si ii vom oferi cartea noastra “La inceput a fost gestul…”. Felicitari @DreamTeamRo.

 5. neonu Reply

  Buna initiativa…

 6. Carmen Reply

  Vai, ce surpriza minunata! O sa primesc o carte! Multumesc mult! Mi-ai facut ziua mai frumoasa!:) Cred ca a darui o carte cuiva este unul dintre cele mai frumoase gesturi! Very stylish, mister, very stylish!:)

 7. Doru Reply

  Sunt de părere că noi, ăştia care ne bucurăm când primim o carte suntem pe cale de dispariţie; Şi îi păcat, pentru că o carte îţi poate deschide multe uşi, exterioare dar mai ales interioare.

  Salut iniţiativa şi am să dăruiesc şi eu o carte din biblioteca mea (dacă nu mai multe) :D

 8. CristinaTM Reply

  MNo, că m-ai pricopsit și cu o leapșă frumoasă acum. Să scriem, dară, deși încă nu știu exact care dintre cărțile mele dorește să părăsească familia. Le întreb deseară.

 9. Dragoș Asaftei Reply

  Foarte tare! Voi prelua și eu leapșa! :D

 10. LumeaMare Reply

  Oooo, ce fain! Foarte frumoasa ideea, felicitari!
  Noi cand am incercat sa facem povestea aia cu citit si oferit cartea mai departe lumea nu s-a prea bagat si am ramas cu un gust amar. Dar sustinem cu tot sufletul ideea, e mare nevoie de carti in lumea asta mare…

 11. serafim Reply

  Tare faina initiativa….aproape ca ma apuca si pe mine leapsa asta…:P

 12. LumeaMare Reply

  Misiune indeplinita! Multumim! :-)

 13. Gemenii de la Teatru Masca : Papen
 14. O initiativa de nota 10 : Papen
 15. Întrunirea oamenilor de carte
 16. Dăruieşte o carte | mariusrusu.ro
 17. Daruieste o carte! - Lucian Bodnar
 18. O carte | dragosmone.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.