Vă băgați la primul muzical de scurt metraj românesc?

Mara mea ce minunată se uită destul de des la ”Veronica”, la ambele părți. Așa că mă trezesc și eu fredonând câteva din piesele alea foarte faine din coloana sonoră. Hai, recunoașteți că și voi mai băgați din când în când ”Eu sunt motanul Dănilă…” a lui Dem Rădulescu sau ”Dacă vrei să înțelegi” a lui Florin Pitiș. Eu le cânt cu mare, mare drag :)

Mi-am adus aminte de melodiile astea pentru că am primit invitația la avanpremiera filmului ”Grădina cu Mere”, primul muzical de scurt metraj românesc, care va avea loc joi, 14 aprilie, de la 20.00, la Open Pub. Intrarea este liberă așa că vă invit și pe voi să participați la ceea ce pare a fi o seară interesantă, după cum puteți vedea în comunicatul oficial de mai jos :)

Open Pub împreună cu iRonic și Xela Nam vă invită Joi, 14 aprilie, începând cu orele 20:00 la o seară specială de film și muzică live. În prima parte a serii veți putea viziona în avanpremieră primul musical de scurtmetraj din România intitulat Grădina cu Mere – în prezența regizorului. Student în Cluj, Alin Sterian (www.i-ronic.ro) a făcut din Grădina cu Mere un one-man show, întrucât compoziția muzicală, versurile și regia îi aparțin.

Alin Sterian (iRonic) – “La ora 20 in Open Pub, sunteţi invitați să urmăriţi în avanpremieră „Grădina cu Mere”, o ecranizare unică pentru România cu un concept nou în care muzica şi filmul s-au modelat într-un musical de scurt metraj. 15 minute de muzică şi film cum nu s-au mai făcut”.

A doua parte a serii vă scoate pe ringul de dans. După încălzirea de care va avea grijă Lu-K Beats, vă delectăm live cu cea mai nouă piesă marca Unic Production (www.unicproduction.ro): Xela Nam – E combinație. Pentru cei familiari cu mișcarea urbană din Capitală, Xela Nam și Lu-K Beats sunt două nume de care cu siguranță ați mai auzit. Cupa Liceelor la Street Dance, Ultimatum pentru Artă, numeroase feat-uri cu cei mai în vogă artiști hip-hop ai momentului sunt doar câteva repere care-i recomandă drept entertaineri de calitate. “E combinație” este primul single extras de pe albumul Xela Nam ce va apărea în această vară. Artistul vă va oferi un preview live pe 14 aprilie la Open Pub.

Intrarea este liberă.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Vă băgați la primul muzical de scurt metraj românesc?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.