Știați că Europa FM are și garaj?

La propriu. Dar și la figurat :) Căci zilele trecute am fost, la invitația tovarășului George Zafiu, în garajul celor de la Europa FM, dar și ”În garaj”-ul unde a cântat Loredana Groza (o voce extraordinară, oricum pui problema).

Foarte mișto ideea de a face niște cântări chiar în garajul de la subsolul clădirii unde este sediul postului de radio. Și chiar garaj :D Cu un rastel de ăla pe care ții anvelopele, cu niște rafturi de scule pe acolo, chestii pe care le avem în garaj. Plus niște instalații de sonorizare și ditai logo-ul pe un perete, ca să se vadă când prestează artiștii. Atmosfera e una combinată: și prietenească (pentru că nu e foartă multă lume și se cam știu oamenii între ei), dar și de concert (căci cei prezenți acolo sunt ori fani, ori cunoscători), un melange interesant și atractiv.

Eu, după cum vă spuneam, am prins-o pe Loredana Groza. Și cum o ascultam eu cântânt mi-am dat seama că sunt îngrozitor de multe fătuce care susțin că au voce și pe care le vedem pe toate posturile, dar care, aduse în garajul Europa FM (e metafora, da? :D), ar suna ca și cum cânt eu când fac duș. Pentru că vocea lor e trecută prin jdemii de softuri și filtre, carevasazică nici nu prea mai e a lor. Dar Loredana cântă ea, nu nuș ce aparat. Excepțională voce, ce să mai zic…

2 comentarii la “Știați că Europa FM are și garaj?

  1. serghei Răspunde

    Și cum o ascultam eu cântânt

  2. injineru' Răspunde

    loredana a fost şefă de promoţie la liceul la care am învăţat eu:) interesantă ideea cu garajul ca şi cea pe care o mai pun unii în practică cu halele neamenajate:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: