Voi lucrați cu o agenție sau faceți bani singuri?

Și ultima întrebare de săptămâna asta care se leagă de blogul vostru și urmările lui, ca să zic așa, este cea de mai jos, la care vă invit cu drag să votați, căci în continuare vreau să îmi fac o idee despre cine mă citește și, cum ar veni, scopul și durata vizitei :)) Vă mulțumesc încă o dată pentru participare.

[polldaddy poll=4868325]

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

14 thoughts on “Voi lucrați cu o agenție sau faceți bani singuri?”

  1. Momentan functionez singur, in cateva luni cu agentiile sper. Oricum, mi se pare ca blogurile din provincie nu prea sunt implicate in biznis cu vreo agentie. Cred in afara de maxim 5 bloguri provinciale, aici includ si zoso.ro, nu mai exista altele care sa aiba contract cu vreo agentie de publicitate. Gresesc? Sa-mi fie cu iertare daca vorbesc prostii.

  2. Momentan sunt haiduc si nu produc nimic (Decat paguba in buzunarul propriu). Glumeam. Oircum, sunt mult prea la inceput sa am pretentii de scos ceva din blog insa, momentan o fac din placere in timpul meu si daca multumesc cititorii eu ma simt destul de multumit :)

  3. Moama ce plina e bara de la nu fac bani din blog. Chinezule ai fost agent FBI zilele astea, iti mau lipsea o lampa pe care sa ne-o bagi in ochi:))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)