Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Câte bloguri răsfoiți într-o zi?

Observați, sper, că nu am zis citiți, căci știu că în 99% din cazuri nu le citiți, ci doar le răsfoiți :)) Așa că sunt curios (știți că am io curiozitați de astea ciudate :D) cam câte bloguri citesc cei care îmi fac onoarea să mă citească, pardon, răsfoiască, și pe mine :)) Mulțam :)

[polldaddy poll=4855492]

18 comentarii la “Câte bloguri răsfoiți într-o zi?

 1. Marius Reply

  Se pare ca trebuia sa creezi poll-ul cu numere mai mari. :p

 2. mofturi Reply

  Dar cine citeste bloguri ?

 3. Haotik Reply

  Eu am zis peste 30 dar le am in feed, daca nu scrie nimeni nimic mai ales duminica nu am ce citii. Uneori nu am timp sa le citesc in ziua respectiva , de exemplu dupa sms iasi am citit vreo saptamana pana nu am mai avut de citit nimic.

  Deci depinde. Daca vrei ma uit cate am in feed.

 4. Gerhald Reply

  In medie citesc 30-40 de bloguri prin Google Reader.

 5. Dan Ciulea Reply

  clar, io rasfoiesc, de citit… mai rar, daca mi se pare ceva interesant.
  De rasfoit in jur de 30, de citit pana in 10 … cam acolo si comentez … unde citesc.

 6. mece Reply

  citesc cam 10 zilnic, rasfoiesc cam 20-30

 7. eftimie Reply

  În medie comentez pe 50 de bloguri în fiecare zi.

 8. Stinah Reply

  vreo 20 sunt pe lista cu “atentie sporita”, restul doar daca ma surprind cu ceva :)

 9. Laura Reply

  Chinezarimea ta, sa zicem ca dau o raita in 10 bloguri dimineata la cafea si daca e ceva interesant, sovai nitel pe blogu’ impricinat. Posibil ziua, daca mai vad un link interesant pe Fb / twitter sa mai dau inca un click, dar in ultima vreme landing-page-ul edezamagitor, desi mesajul de chemare catre blog e bun. asa ca am devenit nitel reticenta la chestiile astea

  @eftimie – doamne ce vorbaret mai esti :)

 10. Raluca Duta Reply

  Si ca sa fie cercetarea si calitativa, iti spun si eu mai multe. Difera numarul de bloguri citite in functie de cat de multa treaba e in ziua respectiva. Deschid si rasfoiesc intre 10 si 15 bloguri si le citesc pentru ca: sunt preferatele mele cateva, le vad in tweeturi sau ne dam linkuri intre noi, la birou, pe YM, cand mai descoperim cate ceva interesant :)

 11. Dani Reply

  Citesc peste 50 de bloguri pe zi.
  Comentez unde e cazul / am ceva de spus / …

 12. A.Dragos Reply

  Am cam 60 în reader, dar de citit integral citesc vreo 40. :)

 13. Lucian Reply

  nea Chini’, dacă se pun și cele din reader eu am azi 60 rotund. Dacă se pun doar alea pe care intrăm din browser, excuse me, acolo doar pe ale mele zilnic :)). celelalte, doar dacă trebuie comentat sau RT-uit

 14. MadMike Reply

  De rasfoit, rasfoiesc in jur de 20-30, dar de citit, adica citit serios si ce mi se pare interesant, cam 1-5 bloguri/zi. Bine, in functie si de cat timp am. In Goagal Reader am in jur de 80 de bloguri, bineinteles, unele scriu o data pe luna, dar atata timp cat e ceva interesant, le pastrez acolo.
  Raspuns corect si votat b) :)

 15. andrei ruse Reply

  daca gasesc 5 bloguri intr-o zi, in care sa gasesc ceva interesant, sunt fericit. eu as citi si 50, da’ cu ce?

 16. addicted Reply

  Rasfoiesc in jur de 10, citesc in jur de 6. :)

 17. Tuchi Reply

  Răsfoiesc peste 40, cu Google Reader, grupate pe Cluj, Culinar, Foto, Hobby, Mobile, Opinii, Web2.0, Software, Șt.&Tehnică, Diverse. Dar promit să mă las. De fapt, de azi am început să scot câte un blog din listă. Poate voi continua să scot câte unul pe zi, poate voi crește cifra în progresie aritmetică.

 18. Remush Reply

  Nu stiu daca e ok sau nu, dar, desi intru pe cam 5-8 blog-uri pe zi, doar la Pastele Elfilor mai las cate un comentariu. Nu mi-e in sange. De devorat cuvinte in schimb, aia e la ordinea zilei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.