Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Cum să faci un film de căcat

Păi îl faci exact ca The Lovely Bones. Iei un subiect cutremurător cum e uciderea unei fete de 14 ani și apoi te dai mare regizor și mare geniu filmografic pe marginea lui. Și iese un mega-căcat, pe care toți ‘ntelectualii îl consideră mare operă de artă. O mizerie de film, o mizerie.

Dar, desigur, ce știu eu. Sunt doar un țăran care se uită la televizor în speranța că… mai bine nu mai zic nimic. Că și așa am zis destul despre un căcat de film.

5 comentarii la “Cum să faci un film de căcat

 1. alex cirstea Reply

  L-am vazut si eu, anul trecut… si am dezvoltat aceeasi sila.

 2. Cosmin Reply

  Chiar la ceva asemanator ma gandeam eu zilele trecute. Peter Jackson se apuca sa faca The Hobbit deoarece dupa The Lord of the Rings nu prea mai stie sa faca si altceva:))

 3. Chinezu Reply

  groaznic ce m-a enervat abordarea
  se si vede din ce am scris mai sus…
  ca am scris imediat dupa ce m-am chinuit sa vad filmul pana la capat

 4. Sorin Grumazescu Reply

  Citesc articolul tau si am in urechi bombanelile sotiei mele aseara, in timpul filmului. Nu mai rezista si ma ruga sa trecem pe HBO Comedy. Eu nimic, Batman, Batman. “Ceva bun tre’ sa fie in filmul asta…” :))

 5. Ionut Reply

  Am vazut filmul in urma cu un an, da sincer a doua oara nu l-am mai vizionat, asta spune ca nu mi-a placut de obicei revad cu mare drag un film bun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.