Hai că am reînceput ieșitul la bere, așa cum trebe

Vă ziceam zilele trecute că fără să îmi dau seama nu am mai reușit să ies la câte o bere doar cu câte un om din onlineul ăsta al nostru și că mă întâlneam cu lumea doar în grup, cum ar veni. Ceea ce nu e chiar ok pentru a înțelege mai multe despre oameni :) Așa că m-am enervat și inervat și am reluat bunul obicei. Și mi-am dat seama, din nou, că așa e fain să discuți cu omul, one to one.

M-am întâlnit la o cafea cu Victor Cătălin, the big kahuna de la toateblogurile.ro. Urmăresc acest proiect încă de la început și, deși, recunosc, nu îi dădeam multe șanse (căci puțini știu cât este de greu să dezvolți așa ceva), dar uite că treburile merg bine, cu o nouă platformă, cu un nou design (aici băieții nu au inventat apa caldă și s-a mers pe șablon facebook :D). Am povestit despre cum ne-am dat cu capul, amândoi, de pragurile astea de prin 2.0, am bârfit serverele, programatorii, de astea, de zici că eram doi pensionari care în loc de medicamente și boli vorbeam de astea mai moderne :)) A fost o discuție din care s-ar putea să o coacem de o colaborare. Vedem, ne mai gândim :)

Aseară am ieșit la o bere cu Bogdan Beșliu, ajuns în București la Campionatul Național de Barista. M-am bucurat când m-a sunat, căci mi-a plăcut personajul cu pricina când ne-am distrat în Baia Mare :)) Am povestit despre filme, festivaluri de astea dă cultură (amândoi niște ntelectuali, ce dracu :D), de bloguri, de năravuri 2.0, de Cluj, de Suceava, de o grămadă, ce să mai. Vă zic doar că am concluzionat clar amândoi că omul trebe să reacționeze, ca om, la om, nu la blogger. Care vrea să înțeleagă cum se cuvine treaba asta, bine, care nu, tot bine :))

O să vă mai raportez cu cine îmi beau berile, cafelele, ceaiurile sau sucurile (că apă plată nu beau :D) pe sistemul ăsta. Ceea ce vă recomand și vouă :)

4 comentarii la “Hai că am reînceput ieșitul la bere, așa cum trebe

 1. Marius Reply

  Deci cu Victor despre internet si chestii de programare, iar cu Bogdan despre….cultura. Bun asa! :)))

 2. Kriogen Reply

  Cu mine cand bei berile alea 2? :))

 3. omfericit Reply

  eu sunt curios… cum functioneaza toata treaba asta? e cu programare? :D

 4. David Reply

  sa stii ca nu era o intrebare retorica :P

  poate sunt si altii curiosi :D nu doar eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.