Hai că am reînceput ieșitul la bere, așa cum trebe

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Vă ziceam zilele trecute că fără să îmi dau seama nu am mai reușit să ies la câte o bere doar cu câte un om din onlineul ăsta al nostru și că mă întâlneam cu lumea doar în grup, cum ar veni. Ceea ce nu e chiar ok pentru a înțelege mai multe despre oameni :) Așa că m-am enervat și inervat și am reluat bunul obicei. Și mi-am dat seama, din nou, că așa e fain să discuți cu omul, one to one.

M-am întâlnit la o cafea cu Victor Cătălin, the big kahuna de la toateblogurile.ro. Urmăresc acest proiect încă de la început și, deși, recunosc, nu îi dădeam multe șanse (căci puțini știu cât este de greu să dezvolți așa ceva), dar uite că treburile merg bine, cu o nouă platformă, cu un nou design (aici băieții nu au inventat apa caldă și s-a mers pe șablon facebook :D). Am povestit despre cum ne-am dat cu capul, amândoi, de pragurile astea de prin 2.0, am bârfit serverele, programatorii, de astea, de zici că eram doi pensionari care în loc de medicamente și boli vorbeam de astea mai moderne :)) A fost o discuție din care s-ar putea să o coacem de o colaborare. Vedem, ne mai gândim :)

Aseară am ieșit la o bere cu Bogdan Beșliu, ajuns în București la Campionatul Național de Barista. M-am bucurat când m-a sunat, căci mi-a plăcut personajul cu pricina când ne-am distrat în Baia Mare :)) Am povestit despre filme, festivaluri de astea dă cultură (amândoi niște ntelectuali, ce dracu :D), de bloguri, de năravuri 2.0, de Cluj, de Suceava, de o grămadă, ce să mai. Vă zic doar că am concluzionat clar amândoi că omul trebe să reacționeze, ca om, la om, nu la blogger. Care vrea să înțeleagă cum se cuvine treaba asta, bine, care nu, tot bine :))

O să vă mai raportez cu cine îmi beau berile, cafelele, ceaiurile sau sucurile (că apă plată nu beau :D) pe sistemul ăsta. Ceea ce vă recomand și vouă :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Hai că am reînceput ieșitul la bere, așa cum trebe”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)