Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Cum stați cu conspirațiile? Citiți despre ele?

Vă întreb pentru că tocmai ce am terminat de citit Asasinul Papei de Luis Miguel Rocha. Despre ce e cartea, așa în mare, vă lămuriți în filmul de promovare de mai jos. Este, cum zic în titlu, despre o conspirație de aia de, dacă aș avea măcar niște vagi urme de sentiment religios, m-aș cutremura de nu aș mai dormi nopțile, nu alta :D Dar așa, la cât de secular sunt, am citit cartea ca pe o curiozitate. Și am privit-o doar ca pe o producție literară.

Din acest punct de vedere, autorul știe scrie. Alert, schimbări de situație bine realizate, personaje complexe și multe pe care le stăpânește bine, una peste alta o carte pe care o citești repede și care te ține să o citești repede :) E drept că nu e cea mai complexă lectură cu putință, dar zau dacă putem citi Kant în fiecare zi. Eu așa am citit cartea, într-o seară, așa de relaxare.

E drept că dacă te pasionează faza asta cu conspirațiile la nivel înalt și cu tot felul de implicații istorico-religioase, atunci ce scrie Rocha îți va place de foioioi. Căci omul, îmi pare mie, nu numai că scrie despre așa ceva, dar chiar le crede, cu atâta vână scrie :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.