Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Cum stați cu conspirațiile? Citiți despre ele?

Vă întreb pentru că tocmai ce am terminat de citit Asasinul Papei de Luis Miguel Rocha. Despre ce e cartea, așa în mare, vă lămuriți în filmul de promovare de mai jos. Este, cum zic în titlu, despre o conspirație de aia de, dacă aș avea măcar niște vagi urme de sentiment religios, m-aș cutremura de nu aș mai dormi nopțile, nu alta :D Dar așa, la cât de secular sunt, am citit cartea ca pe o curiozitate. Și am privit-o doar ca pe o producție literară.

Din acest punct de vedere, autorul știe scrie. Alert, schimbări de situație bine realizate, personaje complexe și multe pe care le stăpânește bine, una peste alta o carte pe care o citești repede și care te ține să o citești repede :) E drept că nu e cea mai complexă lectură cu putință, dar zau dacă putem citi Kant în fiecare zi. Eu așa am citit cartea, într-o seară, așa de relaxare.

E drept că dacă te pasionează faza asta cu conspirațiile la nivel înalt și cu tot felul de implicații istorico-religioase, atunci ce scrie Rocha îți va place de foioioi. Căci omul, îmi pare mie, nu numai că scrie despre așa ceva, dar chiar le crede, cu atâta vână scrie :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.